Τάκης Θεοδωρικάκος: Οι επιπτώσεις μιας ίωσης προκάλεσαν μια μικρή αδιαθεσία – «Όλα καλά»

Ξαφνική αδιαθεσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, στη Βουλή.

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (26/07) στο Κοινοβούλιο, όταν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ένιωσε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση και να πραγματοποιήσει κάποιες εξετάσεις. Ο κύριος Θεοδωρικάκος υπεβλήθη σε τεστ κορονοϊού και βγήκε αρνητικός.

Ο υπουργός σε ανάρτησή του, πριν από λίγο, στο twitter, σχετικά με την αδιαθεσία που ένιωσε ενώ βρισκόταν στο βήμα της Βουλής, με αποτέλεσμα να διακόψει την ομιλία του, σημειώνει ότι οφειλόταν σε μια ίωση.

Ειδικότερα, ο κ.Θεοδωρικάκος σημειώνει: «Οι επιπτώσεις μιας ίωσης προκάλεσαν μια μικρή αδιαθεσία. Κι έτσι γνώρισα και το γιατρό της Βουλής. Όλα καλά. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους για τις ευχές σας! Συνεχίζουμε με δύναμη!»

Νωρίτερα, ο κύριος Θεοδωρικάκος ανέβηκε στο βήμα της Βουλής, προκειμένου να μιλήσει για το νομοσχέδιο που ρυθμίζει τα της εκπαίδευσης των αστυνομικών. Ξαφνικά σταμάτησε την ομιλία του ζητώντας από το προεδρείο να διακόψει για λίγο και να συνεχίσει λίγο αργότερα.

Ο ίδιος ήταν χλωμός, με τους συνεργάτες του να τον μεταφέρουν άμεσα στο ιατρείο της Βουλής για προληπτικούς λόγους.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει πολύ πιεσμένο και απαιτητικό πρόγραμμα το τελευταίο διάστημα εξαιτίας των πυρκαγιών σε όλη τη χώρα, με τον ίδιο να πραγματοποιεί σχεδόν παντού αυτοψία ώστε να διαπιστώσει το μέγεθος της καταστροφής. Επίσης, είναι γνωστό πως καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας θέλει να ενημερώνεται για την εξέλιξη των πύρινων μετώπων δίνοντας κατευθύνσεις και οδηγίες σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία.

Αυτό το απαιτητικό πρόγραμμα και η λογική κούραση φαίνεται πως έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την αδιαθεσία του κ. Θεοδωρικάκου.

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply