Απάντηση Του Νίκου Σπανού Στην Ανακοίνωση Της Εκπροσώπου Των Εργαζομένων Της Κοινωφελούς Επιχείρησης

Απαντώντας σε σημερινό δημοσίευμα στην κυρία Γενάρη θα γράψω λίγα λόγια για να μην χρειαστεί ο υποβολέας του κειμένου της να μεταφράζει.


Ο πρόεδρος σας ζήτησε την υπεράσπιση;
Όσο για τις οικονομικές εκκρεμότητες που βρήκε λέτε ψέματα, από την αρχή της θητείας του Δημοτικής Αρχής και ειδικότερα τον ενάμιση τελευταίο χρόνο όλα είναι τακτοποιημένα και οι πληρωμές των εργαζομένων στην ώρα τους.


Οικονομική διαχείριση ήταν πάντα και μόνο αρμοδιότητα του προέδρου.


Εκτός αν κρίνεται από την προηγούμενη δημοτική αρχή πού εκτελούσε υπάλληλος χωρίς έγκριση όλα τα οικονομικά της επιχείρησης, φαντάζομαι το γνωρίζετε αυτό……. αλλά δεν σας συμφέρει.


Εγώ με τη διαύγεια ούτε ασχολήθηκα ούτε τη χρησιμοποίησα Βάλτε τον πρόεδρό σας να ψάξει, Καθώς επίσης Δώστε του εντολή να ψάξει να βρει και κάποια οικονομική ατασθαλία για μένα, αν ήδη δεν το έχει κάνει και αν βρείτε κάτι δημοσιοποιείστε το και Πηγαίνετε και στον εισαγγελέα.


Υπήρχε πάντα πρόεδρος για να σας απαντά και να πάρετε αυτά που θέλετε.


Όσο για εμένα που ζήτησα τις κινήσεις του λογαριασμού και μου υποδεικνύεται να το κάνω εγγράφως ήδη έχω στείλει, Το γνωρίζετε, δύο φορές αίτημα και δεν πήρα καμία απάντηση.


Αν όλα είναι εντάξει και αυτά που ανεβαίνουν στη διαύγεια και μόνο τι φοβάται ο πρόεδρος;

Αυτό που λέτε για το Δήμαρχο ότι κάνω ύπουλη αντιπολίτευση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα διότι από το στόμα το δικό μου δεν έχετε ακούσει άσχημη κουβέντα και το Δήμαρχο, μήπως ξεχάσατε τι λέγατε εσείς για το Δήμαρχο πριν ένα χρόνο, αυτό το υποδεικνύουν κάποιοι… Γιατί δεν μπορούν να το σηκώσουν οι ίδιοι.


Λέτε ότι παραιτήθηκαν κάποιοι πρόεδροι Εξαιτίας μου δεν αναφέρεται ούτε ποιοι πρόεδροι Ούτε τους λόγους.


Όσο για τις αρμοδιότητες που μου αφαιρέθηκαν να σας γνωρίσω ότι πάντα υπήρχε ο πρόεδρος και τυπικά ο αντιπρόεδρος θέση από την οποία δεν με έπαψαν αλλά παραιτήθηκα.


Και τέλος ενημερώστε και τον κόσμο πώς είστε εκπρόσωπος των εργαζομένων από τη στιγμή που δεν υπάρχει σωματείο και δεν έγινε από τον πρώτο πρόεδρο γενική συνέλευση για να προταθείτε εσείς.

Απλά είσαστε κάθ’ υπόδειξη πρόεδρος των εργαζομένων με κάθ’ υπόδειξη τον αντικαταστάτη σας και έτσι πήγε στο δημοτικό συμβούλιο από υπάλληλο της κοινωφελούς το υπέγραψε ο πρόεδρος χωρίς πρακτικά καν Γενικής συνέλευσης.

Αν διαφωνείτε για αυτό προσκομίστε μου τα παραστατικά της γενικής συνέλευσης και εγώ θα σας ζητήσω δημόσια συγνώμη.


Άρα μην το συνεχίζετε δεν είναι εις βάρος μου εις βάρος σας είναι.

Αφήστε μια απάντηση