Παντελής Καρατσόλης: Απάντηση Στην Καταγγελία Για Την Κοινωφελή Επιχείρηση Του Νίκου Σπανού

Απάντηση στην καταγγελία του κ. Νίκου Σπανοu Προ ολίγου ο κ. Νίκος Σπανός, Μέλος του Δ.Σ της Κοινωφελούς Επιχείρησης, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb την παρακάτω καταγγελία:

«Τις τελευταίες ημέρες με ενημέρωσαν, γονείς παιδιών με ειδικές ανάγκες,ότι διευθυντής σχολείου τους παροτρύνει να τα εγγράψουν στο ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ τουδήμου μας με ανταμοιβή 50 ευρώ το μήνα. Ρωτώ λοιπόν ποιος θα πληρώνει αυτά τα50 ευρώ το μήνα και από που έχει πάρει την έγκριση ο συγκεκριμένος διευθυντής; Κύριε πρόεδρε της κοινωφελούς, κυρία διευθύντρια του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ και Κύριε Δήμαρχε, Είστε ενήμεροι για το γεγονός αυτό; Αν όχι διαψεύσετε το δημοσίως καιμάθετε για το συγκεκριμένο διευθυντή και σταματήστε το. Εγώ το όνομα τουσυγκεκριμένου ιδιόρρυθμου διευθυντού το γνωρίζω και αν δεν το σταματήσει θα τοαναφέρω δημόσια. Τέλος θεωρώ αδιανόητο να εκβιάζονται και να εξευτελίζονται οιγονείς των παιδιών με ειδικές ανάγκες. Λίγη ανθρωπιά τέλος πάντων δεν βλάπτει».

Απάντηση Παντελή Καρατσόλη

Επειδή ο κ. Σπανός εμμέσως μεν αλλά σαφέστατα δε, υπονοεί πωςορισμένοι που ασκούν διοίκηση στο Δήμο, στην Κοινωφελή επιχείρηση και στο ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ, χρηματοδοτούν μέσω του δημοτικού ταμείου τον ανώνυμο έως τώρα διευθυντή δημοσίου σχολείου, έτσι ώστε αυτός με τη σειρά του να «παροτρύνειτους γονείς να εγγράψουν τα παιδιά τους στο ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ του δήμου μας μεανταμοιβή 50 ευρώ το μήνα», Τον καλώ δημοσίως να προβεί στις παρακάτω ενέργειες:

1. Να δώσει στο δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία του εν λόγω διευθυντή.

2. Αύριο το πρωί να προσέλθει στα γραφεία της ΚοινωφελούςΕπιχείρησης, μαζί με όλα τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που έχει στηδιάθεση του, έτσι ώστε από κοινού:

Α) Να καταθέσουμε μήνυση κατά του συγκεκριμένου προσώπου.

Β) Να προβούμε σε καταγγελία στην προϊστάμενη δημόσια αρχή που οεν λόγω διευθυντής υπάγεται.

Ευελπιστώ πως ο κ. Σπανός να δώσει συνέχεια στη σημερινή του καταγγελία και θα προβεί στις παραπάνω ενέργειες..

Σε αντίθετη περίπτωση, η αυριανή μέρα προμηνύεται όντως συγκλονιστική για εκείνον αλλά και όλους όσοι θεωρούν πως «πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα» ασκούν πολιτική.

Όσο με αφορά, Η σπέκουλα και η διαπόμπευση ανθρώπων και συνειδήσεων θα λάβει τέλος!

Παντελής Καρατσόλης Πρόεδρος Κοινωφελούς ΕπιχείρησηςΔήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση