Ο Εργολάβος 53

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις 2022… Που δεν έγιναν…

Στο πρόγραμμα που έχει βγάλει ο Δήμος Ι.Π Μεσολογγίου, για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού στην αφίσα φαίνεται στις 29 Ιουλίου θα πραγματοποιούνταν “Μουσική Βραδιά” στην Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη.

Η δημοτική αρχή καθυστερημένα μεν κατάλαβε πως η Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη είναι ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ και δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις γιατί μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των πολιτών.

Βέβαια δεν μπήκαν στον κόπο να αναρτήσουν μία ανακοίνωση είτε για την αναβολή της εκδήλωσης, είτε για την αλλαγή τόπου που θα πραγματοποιούνταν η εκδήλωση..

ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ.

Τρία χρόνια οι παιδικές χαρές παραμένουν στον ΠΑΓΟ

Δεν ειναι λίγες οι φορές που έχουμε γράψει για τις παιδικές χαρές του Δήμου μας οπου η σημερινή δημοτική αρχή βρήκε έτοιμες από την προηγούμενη δημοτική αρχή Καραπάνου και τις άφησε στον “ΠΑΓΟ”.

Μάλλον περιμένει να φτάσουμε κοντά στην προεκλογική περίοδο για τις “δημοτικές εκλογές 2023” και πιθανόν να θέλει να εξυπηρετήσει κάποιους ημετέρους Προέδρους ώστε να εξασφαλίσει εκ νέου την υποστήριξη τους.

Σωρεία παραπόνων διαβάζουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από προέδρους πχ. Άγιος Θωμάς, Πεντάλοφος, Μάστρου όπου δηλώνουν ότι οι παιδικές χαρές στις Κοινότητες τους βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, παρ’ όλα τα αιτήματα που έχουν στείλει προς τον Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, απάντηση δεν παίρνουν. Πιθανόν να έχουν ταχθεί σε φίλα προσκείμενους.

Επικίνδυνος σκουπιδότοπος στο κέντρο του Μεσολογγίου

Δημότης που διαμένει στο κέντρο του Μεσολογγίου, μας κατήγγειλε ότι παρόλο τις τηλεφωνικές επικοινωνίες με την αρμόδιο Αντιδήμαρχο στην οποία ενημέρωσε ότι στο συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν κομμένα ξερόχορτα, κλαριά και σκουπίδια. Υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς που θα δημιουργούσε πρόβλημα στις γύρω οικίες.

Έπειτα από επτά ημέρες καμία ενέργεια δεν έχει πραγματοποιηθεί από την δημοτική αρχή, ώστε να γίνει περισυλλογή των ξερόχορτων, των σκουπιδιών και ο κίνδυνος πυρκαγιάς λόγω των υψηλών θερμοκρασιών παραμένει.

Να σημειωθεί πώς στις 26 Ιουλίου έναντι του σκουπιδότοπους που έχει δημιουργηθεί, εκδηλώθηκε πυρκαγιά εντός γνωστού δικηγορικού γραφείου αυξάνοντας τις πιθανότητες επέκτασης της φωτιάς.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1 Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης… Ποιός είναι ο εργαζόμενος δομής και κάνει εμφανίσεις εργαζόμενος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος παραλιακά. Τώρα αν η εργασία είναι μαύρη ή άσπρη δεν το γνωρίζουμε.

2 Πρώην συνεργάτιδα αιρετού έχει κάνει σκουλαρίκι το τηλέφωνο… Το αίσθημα είναι μεγάλο αλλά απ’ότι φαίνεται δεν θα αποφύγουμε τα μαλλιοτραβήγματα.

3 Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο Τ.Κ Αιτωλικού κ. Μαντζή η οποία αναγνωρίζοντας το έργο του συντοπίτη της Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων κ. Μαυρομμάτη η οποία κοινοποίησε την ανάρτηση του στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Έπειτα από λίγη ώρα η ανάρτηση είχε κατέβει και τον λόγο για την ενέργεια της αυτή τον γνωρίζει η ίδια. Πιθανολογούμε ότι έκανε λάθος που το ανάρτησε και το διόρθωσε κατεβάζοντας το ή της ασκήθηκε κάποια πίεση από κάποιον και το κατέβασε ή μπορεί και να συμβαίνει κάτι άλλο που εμείς δεν το γνωρίζουμε…

4 6.000.000 εκατομμύρια δάνειο θέλει να πάρει ο δήμος για την αλλαγή των λαμπτήρων που θα δώσει σε ιδιωτική εταιρεία. Μεσάζοντας είναι η γνωστή στην Οδό Σταυροπούλου όπου εργάζεται στην ιδιωτική εταιρεία.

5 Τα 200.000 ευρώ που θέλετε να δώσετε κ. Δήμαρχε στην ΔΕΥΑΜ για να πληρωθεί μέρος του λογαριασμού στη VOLTERRA να τα πάρετε απ’αυτους που έχετε πιάσει με παράνομες παροχές ύδρευσης… Ας είναι συγγενείς φίλων και υποψηφίων σας μην τα κρύβετε κάτω από το χαλί. Θα βγουν όλα στη φόρα και με στοιχεία…

Τέλος

Καλό απόγευμα, ανανεώνουμε ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση