Τρία χρόνια ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΛΥΡΟΥ για την Τ.Κ Μάστρου

Έχουν περάσει αισίως Τρία χρόνια και ένα μεγάλο τίποτα γυρνάει πάνω απ τα κεφάλια μας με την αδιαφορία της δημοτικής αρχής να μην έχει προηγούμενο για τον τόπο μας. Δεν δικαιούμαστε τίποτα εμείς!!Λακκούβες σε μέγεθος κρατήρα, μαντρότοιχος κοιμητηρίου σε άθλια κατάσταση, σκουπίδια παντού, αγροτική οδοποιία για κανένα λόγο, κλαδιά στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου (που εσείς κλείσατε με την προκλητική αδιαφορία σας) σπασμένα με κίνδυνό να τραυματιστούν παιδία, δημοτικός φωτισμός ανύπαρκτος, πεζοδρομία από τους προηγούμενους μη ολοκληρωμένα και δεν ξέρουμε καν αν θα τα ολοκληρώσουν οι επόμενοι, παιδική χαρά και προαύλιο δημοτικού σε κατάσταση αποσυναρμολόγησης, χόρτα που σε λίγο θα θυμίζουν ζούγκλα. Τα τζάμια του σχολείο σπασμένα από αγνώστους για πολλοστή φορά. Και όταν σας ενοχλούμε για την αντικατάσταση τους μας λέτε(άκουσον άκουσον)δεν υπάρχουν χρήματα για την αντικατάσταση τους( κύριε πρόεδρε της πρωτοβάθμιας)!!
Με το καλημέρα όταν αναλάβατε τα καθήκοντα σας κάνατε αναμόρφωση και μας πήρατε έργο αξίας 100.000 άνευ λόγου και ενημέρωσης λέγοντας μόνο δια στόματος χωρικού αντιδήμαρχου(άκουσον άκουσον Νο 2) δεν θα αφήσουμε τα λεφτά να ΑΡΑΧΝΙΑΖΟΥΝ.
κ.Λυρο την πληρη αδιαφορία και εγκατάλειψη την πληρώνουν μόνο και μόνο οι πολίτες και μάλιστα την βιώνουν με τον χειρότερο τρόπο καθημερινά.
Το ξεχασμένο χωριό των Οινιαδων της προεκλογικής σας περιόδου παρέμεινε ξεχασμένο και από τα δικά σας χέρια για ακόμα Τρία χρόνια.
Συνεχίστε έτσι με τα μάτια ερμητικά κλειστά για τα χωριά μας, τα αυτιά σας ανοιχτά στις μελωδίες τον εκδηλώσεων σας και επικεντρωθείτε στα λαικ των φωτογραφιών σας!

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση