Βόλος: 52χρονη ξυλοφόρτωσε τον 73χρονο σύντροφό της

Γνώρισε μέσω του διαδικτύου μια γυναίκα κατά 20 και πλέον χρόνια νεότερή του, για να την έχει παρέα, καθώς ήταν χήρος, αλλά τελικά προχθές το ζεύγος ήρθε σε σύγκρουση.

Η 52χρονη αλλοδαπή πάνω στο επεισόδιο χτύπησε τον 73χρονο σύντροφό της στον θώρακα και τον κλώτσησε στα γεννητικά του όργανα, όπως τουλάχιστον κατήγγειλε ο τελευταίος στην Αστυνομία.

Η 52χρονη Ουκρανή συνελήφθη από τους αστυνομικούς, μετά τη μήνυση που υπέβαλε ο σύντροφός της, ωστόσο, για να ηρεμήσει χρειάστηκε να επέμβουν τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα της ΕΛ.ΑΣ., αφού η Ουκρανή ήταν εκτός εαυτού και φέρεται να κλώτσησε και τους αστυνομικούς… Το πιο συνηθισμένο είναι ο άνδρας να χτυπάει τη γυναίκα στα επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας, ωστόσο, προχθές το απόγευμα στον Βόλο συνέβη το αντίθετο.

Η γυναίκα, μια 52χρονη ουκρανικής υπηκοότητας κατηγορείται ότι χτύπησε τον 73χρονο σύντροφό της, συνταξιούχο, με τον οποίο συζούν το τελευταίο διάστημα. Το επεισόδιο σημειώθηκε, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης, στο σπίτι του 73χρονου στον Βόλο.

Ο τελευταίος φέρεται να της ζήτησε να αποχωρήσει από το σπίτι του, καθώς η Ουκρανή φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού κι εκείνη μόλις το άκουσε αυτό, φέρεται να έγινε έξω φρενών. Άρχισε να φωνάζει και κατηγορείται ότι χτύπησε με τον αγκώνα του χεριού της τον συνταξιούχο στον θώρακα και τον κλώτσησε στα γεννητικά του όργανα… Επίσης ότι τον κλείδωσε στο δωμάτιο, για να μην μπορεί να φύγει και τον απείλησε πως θα τον σκοτώσει…

Χθες η 52χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου, που της άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και ενδοοικογενειακή βία και την οδήγησε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Απολογούμενη η Ουκρανή φέρεται να υποστήριξε μεταξύ άλλων πως ο 73χρονος είναι τρυφερός άνδρας, ενώ για τον εαυτό της φέρεται να είπε πως κάποιες φορές είναι επιθετική και κάποιες τρυφερή… Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η 52χρονη φέρεται να ζήτησε επίμονα από τον 73χρονο 20.000 ευρώ κι εκείνος της έδωσε 1.000, προκειμένου να εκδώσει εισιτήριο, για να φύγει. Σημειώνεται πως η 52χρονη έχει και έναν 15χρονο γιο, που ζει μαζί της στον Βόλο.

Η κατηγορούμενη φέρεται να υποστήριξε ότι το επεισόδιο έγινε επειδή την κακολόγησε ο 73χρονος, που είναι «δυναμική προσωπικότητα», ωστόσο, μάλλον αιτία φέρεται να ήταν τα χρήματα, που ζήτησε επίμονα και δεν έλαβε.

Στην απολογία της η 52χρονη, που κάθισε στο εδώλιο με γύψο στο χέρι, φέρεται να αρνήθηκε ότι χτύπησε τον σύντροφό της, με τον οποίο συζούν και φέρεται να υποστήριξε ότι αυτός τη χτύπησε κι αυτή προσπάθησε να αμυνθεί…

Επίσης αρνήθηκε ότι είναι αλκοολική και τόνισε πως ήταν στρεσαρισμένη όταν έγινε το επεισόδιο. Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη και για τις τρεις πράξεις, για τις οποίες κατηγορούνταν, μετατρέποντας, ωστόσο, την ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη σε όλως ελαφρά και της επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 8 μηνών, με τριετή αναστολή και έφεση, που άσκησε η καταδικασθείσα.

Για τη σύλληψή της κινητοποιήθηκαν συνολικά πέντε αστυνομικοί, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, τους οποίους η 52χρονη αλλοδαπή φέρεται να φιλοδώρησε με αρκετές κλωτσιές…

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση