Εισβολή στο Εφετείο: Προφυλακιστέος ο πρώην παίκτης ριάλιτι – Θα κρατηθεί στο Ψυχιατρείο των φυλακών

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά από την απολογία του ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι που «εισέβαλε» στο Εφετείο το πρωί του Σαββάτου, δηλώνοντας πως θέλει να πάει φυλακή.

Λόγω της κατάστασής του, ο 34χρονος θα κρατηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών, η υπεράσπισή του ωστόσο κατέθεσε αίτημα στον ανακριτή προκειμένου να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον κατηγορούμενο.

Στο αυτοκίνητο και το σπίτι του οι αρχές εντόπισαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, πατέρας δύο μικρών παιδιών, δήλωσε εξαρτημένος από τις ναρκωτικές ουσίες, μετανιωμένος για τις πράξεις του, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το μεγαλύτερο μέρος του 1,5 εκατ. ευρώ που βρέθηκε στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του, προέρχεται από οικογενειακές αποταμιεύσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων.

Επίσης, κατά πληροφορίες, ανέφερε πως ένας μέρος των χρημάτων προέρχεται τη δραστηριότητα του ως συνοδού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, ο 34χρονος στο παρελθόν είχε εντοπιστεί να κάνει συναντήσεις σε καφετέριες με άτομα τα οποία ήταν στο μικροσκόπιο της Δίωξης Ναρκωτικών και μάλιστα συνελήφθησαν λίγο αργότερα για μικροποσότητες απαγορευμένων ουσιών.

Οι Αρχές ασφαλείας, που παρακολουθούσαν τους Αλβανούς είχαν δει το συγκεκριμένο νεαρό να έχει επαφές μαζί τους, χωρίς όμως να τους έχει προκαλέσει τότε το ενδιαφέρον και χωρίς να έχει προκύψει κάτι σε βάρος του.

Ωστόσο, το μυστήριο για την προέλευση των χρημάτων παραμένει για τους αστυνομικούς, που εκτιμούν ότι μία πρώτη εικόνα θα δώσουν τα κινητά τηλέφωνα του συλληφθέντα, καθώς μέσα από αυτά θα προκύψουν οι συνομιλίες του, η ανταλλαγή μηνυμάτων με άγνωστα άτομα αλλά το κυριότερο ο τηλεφωνικός κατάλογος με τις επαφές του.

Το ενδιαφέρον πάντως των αστυνομικών κέντρισε και το γεγονός ότι τα χαρτονομίσματα που ήταν στο σακβουαγιάζ ήταν παλιά, φθαρμένα και άναρχα -σχεδόν πεταμένα- τοποθετημένα μέσα στο σάκο.

Επίσης ήταν χαρτονομίσματα των 50 των 10 και των 5€.

Οι αστυνομικοί χρειάστηκαν τουλάχιστον 10 ώρες μέχρι να καταμετρήσουν ενώ κάθε φορά που ρωτούσαν των 34χρονο πού βρήκε τόσα χρήματα, εκείνος κρατούσε ερμητικά κλειστό το στόμα του.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση