Βόλος: “Μπούκαρε” σε πάρτι και χτύπησε την 16χρονη κόρη του

Χτύπησε την ανήλικη κόρη του μπροστά στην παρέα της και εκείνη τον κατήγγειλε. Σύμφωνα με το gegonota.news, η 16χρονη είχε πάει μαζί με μία φίλη της σε πάρτι γενεθλίων που διοργανώθηκε σε παραλιακό χώρο στον Βόλο όπου ξαφνικά εμφανίστηκε ο πατέρας της.

Ο 41χρονος άρχισε να την εξυβρίζει και να επιτίθεται λεκτικά και στην 17χρονη φίλη της. Στη συνέχεια έσπρωξε την κόρη του στο αυτοκίνητο ενώ ταυτόχρονα την χτυπούσε. Την επόμενη ημέρα έγινε καταγγελία στην αστυνομία -και από τα δύο κορίτσια- για τη βία που υπέστησαν.

Η 16χρονη κατήγγειλε πως ο πατέρας της είναι βίαιος απέναντι στην μητέρα της και την ίδια, αλλά από φόβο δεν τον είχαν καταγγείλει.

Η Εισαγγελία παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και ζητεί να διερευνηθεί αν τελέστηκαν τα αδικήματα της σωματικής βλάβης κατά αδύναμων ατόμων και εν προκειμένω της 16χρονης και της μητέρας της, της απλής σωματικής βλάβης κατά της 17χρονης και της εξύβρισης κατά συρροή. Επίσης, να διερευνηθεί αν υπάρχουν άλλες αξιόποινες πράξεις και να διεξαχθεί κοινωνική έρευνα για το εάν οι συνθήκες διαβίωσης της 16χρονης και της μητέρας της είναι υγιείς.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση