Αναισθησιολόγος αρνήθηκε να ναρκώσει έγκυο για να προχωρήσει η γέννα

Σε μεγάλη περιπέτεια αλλά και σε κίνδυνο, βρίσκεται αυτή την στιγμή μια έγκυος γυναίκα, που την Δευτέρα ήταν έτοιμη να γεννήσει στην μαιευτική κλινική στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Η γυναίκα μπήκε στο νοσοκομείο την Κυριακή και την Δευτέρα ξεκίνησε η διαδικασία για την καισαρική! Ενώ έγιναν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι για το παιδί και την μητέρα, ενώ ξεκίνησαν και την διαδικασία για το κλύσμα, όλα ξαφνικά διεκόπησαν, όταν έφτασε η αναισθησιολόγος.

Όπως καταγγέλει ο σύζυγός της στο npress.gr, η γυναίκα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού δεν μπορεί να γεννήσει. Αιτία, όπως μας λέει, είναι η άρνηση της αναισθησιολόγου να ναρκώσει την γυναίκα. «Τι ήρθατε να κάνετε εδώ; Εμείς είμαστε μικρή μονάδα. Δεν μπορώ να σας αναλάβω. Δεν νιώθω έτοιμη ψυχολογικά να σας αναλάβω. Ελάτε μετά τις 28 που θα επιστρέψει ο διευθυντής από τις διακοπές να σας αναλάβει.» τους είπε, αφήνοντάς τους..κάγκελο!

Ο λόγος που η αναισθησιολόγος αρνήθηκε να προχωρήσει την διαδικασία, είναι ότι η γυναίκα έχει παραπανίσια κιλά. Όπως είπε, όμως, ο σύζυγος, στο πρώτο της παιδί είχε 30 επιπλέον κιλά, και η γέννα έγινε κανονικά.

Έτσι λοιπόν, η έγκυος γυναίκα, εκδιώχθηκε από το νοσοκομείο μετά από τα παραπάνω και πλέον βρίσκεται στην Ναύπακτο, σε άσχημη κατάσταση και δεν ξέρει τι να κάνει!

Αναμένουμε την αντίδραση των αρμοδίων…

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση