Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο πατέρας του Λιβάγια, συλλυπητήρια από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Τον χαμό του πατέρα του πενθεί ο Μάρκο Λιβάγια. Ο Μίλαν Λιβάγια σκοτώθηκε σε αυτοκινητόδρομο της Κροατίας τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από σφοδρή σύγκρουση της μοτοσικλέτας που οδηγούσε με άλλο όχημα.

Στην άσφαλτο άφησε την τελευταία πνοή του ο Μίλαν Λιβάγια, πατέρας του διεθνούς Κροάτη και πρώην επιθετικού της ΑΕΚ, Μάρκο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δημοσιεύσει κροατικά μέσα, παραθέτοντας εικόνες από το σημείο, το τροχαίο συνέβη στην πόλη Κάστελ Σούκουρατς λίγο μετά τη 1 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Ο Μίλαν Λιβάγια, που οδηγούσε μοτοσικλέτα, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και σκοτώθηκε ακαριαία. Μάλιστα εξαιτίας του δυστυχήματος, η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο έκλεισε και προς τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Μάρκο, είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από τα νέα της τραγικής απώλειας του πατέρα σου. Η οικογένεια της ΑΕΚ είναι σύσσωμη στο πλευρό σου σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές. Μάρκο κουράγιο, όλων μας οι σκέψεις, είναι μαζί σου“.

Αντίστοιχα έπραξε η νυν ομάδα του Μάρκο Λιβάγια, Χάιντουκ Σπλιτ:

“Στον αγαπητό Μάρκο και την οικογένειά του, η HNK Hajduk στέλνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για την ξαφνική και ανεπανόρθωτη απώλεια του αγαπητού πατέρα του. Όλος ο σύλλογος είναι μαζί του και του δίνει τη μέγιστη στήριξη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Όλες μας οι σκέψεις είναι μαζί του και την οικογένειά του.”

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση