Βαγγέλης Μπαγιαρτάκης: Η «Έξοδος του Μεσολογγίου» γίνεται επιτραπέζιο παιχνίδι και σαρώνει

Έφτασε στα χέρια μου η pre-production κόπια από την ελληνική έκδοση του Freedom, γνωστού και ως “Ελεύθεροι Πολιορκημένοι”, του παιχνιδιού μου με θέμα την 3η πολιορκία του Μεσολογγίου. Για όποιον δε γνωρίζει, αυτή είναι μια κόπια που ετοιμάζει το εργοστάσιο και τη στέλνει στον εκδότη, ΠΡΙΝ ακριβώς από την παραγωγή, για να δει πως θα είναι το τελικό προϊόν και αν κάτι χρειάζεται διόρθωση.

Η PHALANX, αφού την έλεγξε, μου την έστειλε για να τη δω κι εγώ. Είναι συγκινητικό να βλέπω κάτι που ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια ως passion project να παίρνει σάρκα και οστά και να το κρατώ στα χέρια μου στα ελληνικά πια, όπως το είχα πρωτοφανταστεί.

Αν και οκ, δεν είμαι και ο πιο αντικειμενικός, θεωρώ ότι η έκδοση είναι πανέμορφη. Θα σας αφήσω όμως να το κρίνετε και μόνοι σας, μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες.

Έπεσε πολλή δουλειά για να μπορέσει να υπάρξει και στα ελληνικά το παιχνίδι αυτό και ανυπομονώ να ολοκληρωθεί η παραγωγή του ώστε να το παραλάβετε όσοι το έχετε προπαραγγείλει και να το διαπιστώσετε και οι ίδιοι. Η τελευταία ενημέρωση που έχω είναι ότι προχωράει η παραγωγή του κανονικά και λογικά Νοέμβριο προς Δεκέμβριο θα αρχίσουν να το στέλνουν σε όσους το έχουν πάρει.

Αν δεν το έχετε πάρει και θέλετε να το κάνετε, μπορείτε να το προ-παραγγείλετε από τη σελίδα της Phalanx ( https://phalanx.backerkit.com/hosted_preorders/302322 ) ή να ζητήσετε από το αγαπημένο σας μαγαζί επιτραπεζίων να το φέρει.

Για άλλη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στηρίξατε το παιχνίδι καθώς και όλους όσους βοήθησαν στη δημιουργία του. Ιδιαιτέρως δε τον Rafail Chrys και τον αδερφό του, Αλέξανδρο.

Φτάνουν τα λόγια όμως, σειρά έχουν οι φωτογραφίες!

https://www.facebook.com/vangelis.bagiartakis.3

Μεσολόγγι #ΕλεύθεροιΠολιορκημένοι #ΙεράΠόλη

Visited 2 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση