ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ 

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΚΑΖΑΝΤΖΗ εδώ και 28 χρόνια αποτελούν μια σταθερή αξία στο χώρο της εκπαίδευσης για τον Δήμο της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου. 

«Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε  διαρκώς σύμφωνα με τις νέες μεθόδους διδασκαλίας έχοντας επίκεντρο τον μαθητή. Στο σχολείο μας  διδάσκουμε Αγγλικά και Γαλλικά καλλιεργώντας  τις δεξιότητες του 21ου αιώνα στους μαθητές μας.

Οι  προσεκτικά σχεδιασμένοι από επαγγελματίες χώροι μας είναι  απλώς το σκηνικό για να πρωταγωνιστούν οι μαθητές μας. Με την σωστή καθοδήγηση και την εξατομικευμένη προσέγγιση από τους έμπειρους καθηγητές μας, κάθε παιδί πετυχαίνει τον στόχο του:

Να μάθει να χρησιμοποιεί την γλώσσα (Αγγλικά ή Γαλλικά και κάποιες φορές και τις δύο) με ευχέρεια για να επικοινωνήσει στην καθημερινότητά του, τις σπουδές του, και την εργασία του.

Και φυσικά να αποκτά και την αντίστοιχη πιστοποίηση (που θα το αποδεικνύει).

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τα νέα μας εκπαιδευτικά πρόγραμματα για τη σχολική χρονιά 2022 – 2023».

Αγγλικά Prejunior

Το εξαιρετικά καινοτόμο και βραβευμένο πρόγραμμα English Τhrough Art στο σχολείο μας σε αποκλειστικότητα για την περιοχή Μεσολογγίου!

Μαθαίνω αγγλικά μέσω της τέχνης για παιδιά 6 και 7 ετών χωρίς βιβλία!

Αγγλικά & Γαλλικά Junior Senior τάξεις

Βιωματική εκμάθηση, ζούμε την ξένη γλώσσα σε κάθε μάθημα! Νοιαζόμαστε  και φροντίζουμε τον κάθε μαθητή ξεχωριστά .Αναδεικνύουμε    την προσωπικότητα του και καλλιεργούμε την αγάπη του για την  ξένη γλώσσα.

Αγγλικά & Γαλλικά (Lower – Proficiency)- (Β2-C2)

Πρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών βασισμένο στις δεξιότητες του 21ου αιώνα για να υπερέχουν οι μαθητές μας στις σπουδές  και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία .

Αγγλικά & Γαλλικά για Ενήλικες

Ταχύρρυθμα και προσαρμοσμένα προγράμματα για Ενήλικες σε όλα τα επίπεδα με στόχο την απόκτηση πιστοποίησης γλωσσομάθειας

Αγγλικά & Γαλλικά τμήματα Συνομιλίας για Ενήλικες

Πίνουμε τον καφέ μας μιλώντας την ξένη γλώσσα και αποκτάμε αυτοπεποίθηση στα προφορικά!

Αφήστε μια απάντηση