Λάμπρος Κωνσταντάρας: Αδημοσίευτη φωτογραφία από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της ταινίας “Η Αλίκη στο Ναυτικό”

Μια αδημοσίευτη φωτογραφία του Λάμπρου Κωνσταντάρα, έρχεται στο φως. 

Πρόκειται για μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του γνωστού ηθοποιού, η οποία αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Instagram που είναι αφιερωμένος στον Κλεισθένη Δασκαλάκο. Ο Κλεισθένης ήταν φωτογράφος των μεγαλύτερων Ελλήνων σταρ.

Στο στιγμιότυπο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας φαίνεται να ποζάρει στην κάμερα, ντυμένος στα λευκά, με ένα τσιγάρο στο στόμα, ενώ βρίσκεται στο καμαρίνι του.

“Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στις 17 Νοεμβρίου του 1960 σε μια αδημοσίευτη φωτογραφία του Κλεισθένη από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της ταινίας “Η Άλίκη στο Ναυτικό” που κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 20 Φεβρουαρίου του 1961 κατακτώντας εισπρακτικά την πρώτη θέση ανάμεσα στις 58 ταινίες της σαιζόν με περισσότερα από διακόσιες δέκα τρεις χιλιάδες εισιτήρια. Ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός εντυπωσιάζει για άλλη μια φορά τους θεατές με την αρχοντική και επιβλητική παρουσία του ερμηνεύοντας μοναδικά τον Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων. Η συγκεκριμένη ταινία αποτελεί την πρώτη έγχρωμη ταινία της Φίνος Φίλμ της οποίας η παραγωγή ξεπέρασε το αστρονομικό για την εποχή ποσό των δύο εκατομμυρίων δραχμών και προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία αργότερα και στο Παρίσι με τον τίτλο “Η κόρη του Ναυάρχου”, γράφει στην λεζάντα της ανάρτησης.

Ακολουθεί η φωτογραφία: 

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση