Ασθενής σερνόταν στο πάτωμα του νοσοκομείου – Τι απαντά η διοίκηση

Στο πάτωμα του τμήματος επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Χανίων σερνόταν το βράδυ της Κυριακής μια ασθενής, σύμφωνα με καταγγελία που έκανε μια γυναίκα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας και βίντεο από το περιστατικό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, μια τουρίστρια βρισκόταν στα ΤΕΠ με τραύματα και ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, το προσωπικό των ΤΕΠ φέρεται να την ειρωνεύτηκε. Στο τέλος, όπως αναφέρει, η ασθενής ξεκίνησε η ίδια να πάει στην τουαλέτα, σερνόμενη στο πάτωμα, ενώ κάποιοι παρευρισκόμενοι φέρονται να έλεγαν «άστη να σέρνεται σαν το σκουλήκι για να μάθει»

Η καταγγελία, εκτός από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε και εγγραφώς στη διοίκηση του νοσοκομείου, με τον διοικητή να απαντάει σε σχετική ερώτηση ότι έχει ήδη διατάξει κατεπείγουσα ΕΔΕ.

«Επικοινώνησα με τη κυρία που κάνει την καταγγελία, της ζήτησα να την κάνει και εγγράφως σε μας, όπως και έγινε. Έχω διατάξει να διεξαχθεί κατεπείγουσα ΕΔΕ για το συμβάν και εκφράζω συγγνώμη για το περιστατικό αυτό. Η ασθενής, εξ όσων μου έχει αναφερθεί, ήταν υπό την επήρεια μέθης και σε διέγερση, αλλά και πάλι θα έπρεπε να έχει την κατάλληλη αντιμετώπιση», δήλωσε ο Γιώργος Μπέας.

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση