Γόνος γνωστής οικογένειας στον χώρο της ένδυσης ο 35χρονος που έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να καταλήξουν στο τι ακριβώς συνέβη στις 3:30, τα ξημερωματα της Τρίτης, και ο γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας των Αθηνών, βρέθηκε απο το μπαλκόνι του 3ου ορόφου στην τέντα του 1ου ορόφου της πολυκατοικίας της οδού Τσακάλωφ.

Το μυστήριο περιπλέκεται ακόμη περισσότερο καθως πέφτοντας, γέμισε η τέντα και ο δρόμος χαρτονομίσματα που κουβαλούσε πάνω του ο 35χρονος και που  ξεπερνούσαν τις 50.000 ευρώ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας εχει αποκλειστεί, η εκδοχή της απόπειρας αυτοκτονίας συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες και το σενάριο που εξετάζεται είναι η πτώση του γνωστού Αθηναίου να οφείλεται σε ατύχημα.

Έτσι, οι αστυνομικοί προσπαθουν μέσα απο μαρτυρίες συγγενών και φίλων να δουν σε τι κατάσταση ήταν τον τελευταίο καιρό ο 35χρονος και τι συνέβη το ξημέρωμα της Τρίτης στο διαμέρισμα της οδού Τσακάλωφ. Άλλωστε, ο ένοικος που μυστηριωδως προσγειώθηκε στην τέντα του διαμερίσματος του 1ου ορόφου, «φορτωμένος» με 50.000 ευρω, είναι ένα πολύ γνωστο προσωπο στην κοσμική Αθήνα, γόνος μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας στον χωρο της ένδυσης που η πορεία του τις τελευταίες δεκαετίες είναι επιτυχημένη.

Πλέον οι αστυνομικοί περιμένουν, αν και δεν σημειώθηκε τραυματισμος να συνέλθει απο το σοκ και να δωσει εξηγήσεις για την περίεργη πτώση απο το διαμέρισμα της οδού Τσακάλωφ.

Ένα πολυτελές διαμέρισμα του ‘30 ανακαινισμένο, με ιδιαίτερα υψηλή αισθητική, ακριβές επιλογές σε έπιπλα και εικαστικές δημιουργίες που φιλοξενεί μια πλούσια συλλογή απο σπάνια ιερατικά αντικείμενα. Κάτω απο ποιές συνθήκες σημειώθηκε και αν εμπλέκονται και άλλα προσωπα που ήταν μαζί του εκείνο το ξημέρωμα.

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση