Βασίλισσα Ελισάβετ: Υπό ιατρική παρακολούθηση στο Μπαλμόραλ – Ανησυχία για την υγεία της

Υπό ιατρική παρακολούθηση τέθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ σύμφωνα με ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ. «Η βασίλισσα βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση στο Μπαλμόραλ, καθώς οι γιατροί ανησύχησαν για την υγεία της», ανέφερε χαρακτηριστικά το παλάτι.

«Μετά από περαιτέρω αξιολόγηση σήμερα το πρωί, οι γιατροί της Βασίλισσας ανησυχούν για την υγεία της Αυτού Μεγαλειότητας και συνέστησαν να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση», προσθέτει η ανακοίνωση. «Η βασίλισσα παραμένει στο Balmoral» προσθέτει το Μπάκιγχαμ.

Σημειώνεται πως χθες Τετάρτη η Βρετανίδα μονάχρης ακύρωσε συνάντηση με τους συμβούλους της, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα, κατόπιν σύστασης των γιατρών της να ξεκουραστεί, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Μάλιστα,  όπως μεταδίδει το ITV στο κάστρο του Μπαλμόραλ έχουν μεταβεί ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα.

Την ανησυχία τους εκφράζουν Λιζ Τρας και Κιρ Στάρμερ

«Ολόκληρη η χώρα ανησυχεί», μετά τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία της βασίλισσας, δήλωσε η Λιζ Τρας. «Οι σκέψεις μου βρίσκονται με την Μεγαλειότητά της την βασίλισσα και την οικογένειά της», δήλωσε ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος Κιρ Στάρμερ εκφράζοντας την βαθιά του ανησυχία και προσθέτοντας ότι συμμερίζεται με ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο τις ελπίδες για την ανάρρωσή της.

Εξουθενωμένη στη συνάντηση με τη Λιζ Τρας

Εμφανώς εξουθενωμένη, αδυνατισμένη και με μπαστούνι, η βασίλισσα Ελισάβετ υποδέχθηκε νωρίτερα στο κάστρο του Μπαλμόραλ, στη Σκωτία, τη νέα Βρετανίδα πρωθυπουργό, Λιζ Τρας.

Η 96χρονη Ελισάβετ, η μακροβιότερη βασίλισσα της Αγγλίας, έχει ακυρώσει ήδη πολλές εμφανίσεις της ενώ δεν συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις των τεσσάρων ημερών που γιόρταζε η Βρετανία το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση