Χρ. Τσιριμώκος: «Είμαι έτοιμος να νικήσω οποιονδήποτε 70άρη βρεθεί μπροστά μου»

Δύο μήνες πριν το Cage Survivor, στο οποίο θα αντιμετωπίσει τον Richard Mpayi, ο Μεσολογγίτης Χρήστος Τσιριμώκος μίλησε στο FIGHT για την προετοιμασία του, το στιλ που θέλει να ακολουθήσει αλλά και τα όνειρά του που ξεφεύγουν από τα στενά ελληνικά όρια.

Ο «Apache» αγωνίστηκε τελευταία φορά στο Hall of Champions 6 κόντρα στον Στέφανο Μπαγλατσάκο, τον οποίο κέρδισε με εντυπωσιακό τρόπο στο στιλ του kickboxing.

Το MMA είναι το μέλλον για τον Τσιριμώκο, παρόλα αυτά, δηλώνει ανοικτός ακόμα και για αγώνες στο kickboxing, «αρκεί η αμοιβή να είναι η σωστή».

«Το στιλ που θέλω να επικεντρωθώ είναι το MMA. Δεν με έλκει πλέον τόσο πολύ το kickboxing. Αυτό δεν αναιρεί όμως είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε πρόκληση-πρόταση. Δεν έχω θέμα να αγωνιστώ ξανά σε αυτό το στιλ αρκεί να μου δοθεί η σωστή ανταμοιβή για αυτά που έχω να προσφέρω», τόνισε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Μπαγλατσάκο.

«Ήταν ένα ξεκαθάρισμα που έπρεπε να γίνει για να καταλάβουν κάποιοι πως όταν πω πως θα δώσω και την ψυχή μου θα το κάνω πράξη», εξήγησε.

Πρόσφατα, η κατάσταση στα 70 κιλά μύρισε… μπαρούτι! Ποιους θα έβαζε, λοιπόν, ο Τσιριμώκος σε ένα τουρνουά για τον καλύτερο lightweight στην Ελλάδα;

«Δεν έχω θέμα να αντιμετωπίσω τον οποιοδήποτε, νιώθω πανέτοιμος να νικήσω τον καθέναν που θα βρεθεί απέναντι μου», δήλωσε!

Όσον αφορά για τον αντίπαλό του στο Cage Survivor 17«Ο Mpayi είναι ένας αξιόλογος αντίπαλος με το παιχνίδι του να γέρνει προς το striking. Η προετοιμασία μου θα είναι ίδια όπως κάθε φορά! Θέλω να είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τον αντίπαλό μου σε όποια συνθήκη κι αν προκύψει! Θα κυνηγήσω το θέαμα και το ξύλο γιατί αυτό έχω μάθει να κάνω και είναι αυτό που με κάνει να έχω τόσους υποστηρικτές»

Τέλος, ο Τσιριμώκος μίλησε για το όνειρο του UFC, αλλά και για το πώς βλέπει τον εαυτό του σε τρία χρόνια από τώρα…

«Το όνειρό μου είναι να τα καταφέρω και να φτάσω στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη, το UFC! Είμαι αποφασισμένος να θυσιάσω τα πάντα για να τα καταφέρω! Τώρα για το τι μας επιφυλάσσει η μοίρα θα φανεί στο μέλλον! Αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν πρόκειται να σταματήσω να μάχομαι! Είμαι μαχητής και το αποδεικνύω κάθε μέρα», είπε και αναφέρθηκε στους ανθρώπους που τον έχουν στηρίξει μέχρι σήμερα.

«Καλά όλα αυτά, αλλά θα ήταν πολύ δύσκολο να πορευτώ χωρίς τη βοήθεια των ανθρώπων που με στηρίζουν. Πρώτα απ’ όλα οι δάσκαλοι μου, Νίκος Κρητικός και Γιάγκος Πολατίδης! Η οικογένειά μου που είναι δίπλα μου από τα πρώτα μου βήματα! Η κοπέλα μου που τρώει την κάθε προετοιμασία μου σαν να προετοιμάζεται η ίδια! Και τέλος, οι μεγάλοι μου χορηγοί που με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα και είναι πάντα δίπλα μου Autovalue και Gelasakis», κατέληξε ο «Apache».

Visited 3 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση