Αγρίνιο: 64χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε πισίνα καταστήματος (φωτο)

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Αγρίνιο. Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας σε πισίνα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Γιαννούζι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, πρόκειται για 64χρονο μηχανικό, ο οποίος και βρέθηκε στο σημείο για επαγγελματικούς λόγους, οι οποίοι δεν αφορούσαν το εν λόγω κατάστημα. Σημειώνεται, εξάλλου, ότι ο χώρος δεν βρισκόταν σε λειτουργία. Εκτελώντας μετρήσεις στην πισίνα, άγνωστο πως, έπεσε σε αυτή, σε βάθος που δεν ξεπερνά τα 1,40 μ.

Τον άτυχο άνδρα εντόπισε ο γιος του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, που άκουσε το κινητό του, μέσα στην τσάντα του να χτυπά επίμονα. Διαπίστωσε ότι ο κάτοχός του ήταν πεσμένος στο νερό. Μάλιστα, στο χέρι του είχε τυλιγμένη ταινία μέτρησης μήκους, την οποία χρησιμοποιούν τεχνικοί.

Επί τόπου έσπευσε δύναμη της Αστυνομίας, που διενεργεί τη σχετική έρευνα, σταθμός του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής. Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει αποκλειστεί από τις Αρχές.

«Φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξει η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση