Ζητά διευκρινήσεις για αθλητισμό και παιδικούς σταθμούς ο Γιώργος Παπαδόπουλος

Με την ιδιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος και επειδή εκτιμώ ότι υπάρχει ελλιπής ενημέρωση σας υποβάλλω τα παρακάτω ερωτήματα και παρακαλώ για την άμεση απάντησή τους καθώς είναι θέματα που απασχολούν μεγάλη μερίδα δημοτών  στο δήμο μας.

1. Οι ομάδες ποδοσφαίρου του δήμου μας έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όπως γνωρίζετε πρόκειται για ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία τα οποία στηρίζονται σε πενιχρά έσοδα και από την άλλη προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό έργο για την περιοχή μας δίνοντας διέξοδο σε νεαρά άτομα και παιδιά. Ωστόσο παρατηρούμε ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στους αγωνιστικούς χώρους με κορυφαία αυτά στο ΔΑΚ Μεσολογγίου και το γήπεδο Νεοχωρίου. Θα ήθελα να με ενημερώσετε για το τι ακριβώς συμβαίνει με τα ανωτέρω γήπεδα και ποιες οι ενέργειές σας σε ότι αφορά και στα υπόλοιπα εξ αυτών; (ανάδοχος συντήρησης, χρονοδιάγραμμα ετοιμότητας κλπ).

2. Διαβάσαμε στον τύπο για προβλήματα στη λειτουργία των παιδικών σταθμών και για οικογένειες που έχουν voucher αλλά μένουν εκτός. Παρακαλώ όπως με ενημερώσετε για τα εξής : Πόσοι και ποιοι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν τη φετινή χρονιά 2022-2023; Ποιες ενέργειες έχετε κάνει για το θέμα και ποιες προτίθεστε να κάνετε το αμέσως επόμενο διάστημα. Έχετε προσλάβει προσωπικό ΙΔΟΧ; Υπάρχει πρόβλημα με τη σίτιση των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς; Έχετε ενημερώσει τους γονείς; 

14/09/2022

Ο ΑΙΤΩΝ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α. Γεώργιος

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση