Σπ. Λιβανός: Να ζητήσει συγνώμη ο κ. Τσίπρας από τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς, τους οποίους λοιδορούσε για τον δήθεν θάνατο μικρού παιδιού στον Έβρο

Στη σημερινή συνέντευξή του στο Σκάϊ.100,3fm και τον Άρη Πορτοσάλτε, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Σπήλιος Λιβανός σχολίασε  μεταξύ άλλων για την καθυστερημένη παραδοχή της MKO  “HumanRights360” ότι είχε “εσφαλμένη πεποίθηση” για τους 38 πρόσφυγες/μετανάστες στον Έβρο και τον δήθεν θάνατο μικρού παιδιού, τη σπουδή του ΣΥΡΙΖΑ να εκμεταλλευτεί ένα fake news πολιτικά καθώς και την κλιμακούμενη επιθετική ρητορική του Τούρκου προέδρου Ερντογάν.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε : 

• Σε μία τόσο δύσκολη εποχή  που βλέπουμε τον Ερντογάν και όλο το πολιτικό σύστημα της Τουρκίας να  κορυφώνουν την εμπρηστική ρητορική κατά της Ελλάδας σε τέτοιο βαθμό που να νοιώθουμε ότι κινδυνεύουμε πραγματικά, η αξιωματική αντιπολίτευση ρίχνει λάδι στη φωτιά κατά της Ελλάδας,  σε ζητήματα, όπως το μεταναστευτικό, στα οποία η κυβέρνηση είναι πάρα πολύ προσεκτική.

 
• Η πολιτική μας στηρίζεται στο διεθνές δίκαιο, σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και ταυτόχρονα προστατεύει τα σύνορά της που είναι και σύνορα της ΕΕ, και προσπαθεί να σώσει χιλιάδες ζωές τις οποίες εργαλειοποιεί η Τουρκία. 


• Και σε αυτή μας την προσπάθεια, η οποία είναι εθνική όχι κομματική, έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδοσκοπήσει πολιτικά. Αυτό κατέπεσε χθες και νομίζω ότι είναι ώρα να ζητήσει ο κ. Τσίπρας συγνώμη από τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς, τους οποίους λοιδόρησε. 


• Η επιθετικότητα της Τουρκίας έχει «χτυπήσει κόκκινο».  Ο Ερντογάν στρέφεται προς την Ανατολή, φωτογραφίζεται με τους αντιπάλους της Δύσης. Δυστυχώς, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταλάβει ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι, μία γροθιά, για να την αντιμετωπίσουμε.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση