Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Κόπηκε η μισή σύνταξη γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα»

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» και μίλησε για όλα.

Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου μίλησε για την οικονομική της κατάσταση, την οποία χαρακτήρισε δύσκολη, ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα των υποκλοπών.

«Είναι δύσκολα. Άσ’ το… Το έχουμε πει πολλές φορές, είναι πολύ δύσκολα. Εξακολουθώ να έχω αυτόν τον ελάχιστο μισθό των 870 ευρώ. Η μισή σύνταξη έχει κοπεί, γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα, η οποία ζει στη Σουηδία και έχει απ’ όλα τα καλά. Εργάζεται, ζει με έναν άνδρα, έχει παιδί και παίρνει τη σύνταξη», είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου για τις υποκλοπές
Η ίδια αναφέρθηκε στο θέμα της υπόθεσης των υποκλοπών, αποκαλύπτοντας και τη δική της εμπειρία.

«Θυμάμαι την ιστορία όταν πρωτομπήκαμε στο Μέγαρο Μαξίμου. Υπήρχε στο υπόγειο μία αίθουσα από την οποία κρεμόντουσαν καλώδια. Ήταν ξηλωμένα όλα. Κάποια στιγμή, εν τω μέσω της θητείας του Ανδρέα, μαθαίνω ένα πρωινό ότι σε κάποιους περίεργους και ύποπτους κύκλους της Ομόνοιας κυκλοφορούν κασέτες δικές μου, με προσωπικές συνομιλίες. Αμέσως κάνω μια δήλωση για υπανθρώπους και δέχομαι ένα τηλέφωνο από κάποιον κύριο, που μου λέει το εξής: “Είστε η κυρία Παπανδρέου;” Του λέω, ”μάλιστα”. ”Κυρία Παπανδρέου, είμαι ο προσωπικός σας ωτακουστής. Είμαι από την ΚΥΠ και έχω χρεωθεί 50.000 ώρες παρακολουθήσεις. Έχω κασέτες αλλά δεν είμαστε υπάνθρωποι. Κάποιος έχει δώσει εντολή να σας παρακολουθούμε”.

»Καταλαβαίνετε πόσο ανατριχιαστικό είναι. Αυτός ο κύριος μου ζήτησε συνάντηση. Το είπα στον Ανδρέα και μου είπε να μην τον δω μόνη μου. Αυτός ο κύριος ήθελε να με περιπλέξει. Τον είδα και μαγνητοφώνησα όσα ειπώθηκαν. Από όλη αυτή την ιστορία κατάλαβα πως κάποιοι κύκλοι εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ και εντός και εκτός πολιτικής ήθελαν να με παρακολουθήσουν σε περίπτωση που γίνει κάποια παρεκτροπή εκ μέρους μου και μπορέσουν να πουν “να, αυτή είναι η κυρία, την οποία παντρεύτηκες”. Εγώ ήμουν η αχίλλειος πτέρνα του Ανδρέα και εμένα χτυπούσαν».

«Δεν μου αρέσει ο Ανδρουλάκης. Πιστεύω ότι είναι λίγος. Κανείς δεν ακολουθεί τη γραμμή Παπανδρέου. Είναι όλοι μαζί αγκαλιά. Γιατί τον επικαλούνται; Είναι θέμα ψήφου. Θέλουν να πάρουν το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ που έφυγε και πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ».

Η γνωριμία με τον βασιλιά Κάρολο και η αντίδραση του Ανδρέα Παπανδρέου
«Γνωριστήκαμε μια φορά με την Ελισάβετ και τον Κάρολο. Υπάρχει και μία φωτογραφία. Ο Κάρολος μού είχε πιάσει την κουβέντα. Ήταν εγκάρδιος μαζί μου, με ρωτούσε πράγματα πολύ απλοϊκά, που θα ρωτούσε κι ένας κοινός άνθρωπος. Πού μένετε, πότε ήρθατε. Ήταν μια εντελώς φιλική προσέγγιση. Ξαφνικά, μου λέει ο Ανδρέας “Μμμ, σε λίγο θα σου ζητήσει να πάτε και για καφέ”» ανέφερε, γελώντας, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση