Ο Εργολάβος 59

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Τι κοινό έχει “Το Γεφύρι της Άρτας” Με την Κεντρική Πλατεία του Μεσολογγίου;

κ. Δήμαρχε τι θα γίνει με την Κεντρική Πλατεία Μεσολογγίου; Θα υπογραφεί συμπληρωματική σύμβαση ώστε να υλοποιηθεί το έργο; Οι καταστηματάρχες που διατηρούν τις επιχειρήσεις τους στην πλατεία πότε θα μπορέσουν “νόμιμα” να βάλουν τα τραπεζοκαθίσματα χωρίς να έχουν το άγχος μήπως πάνε κατηγορούμενοι διότι αυτή την στιγμή η πλατεία είναι εργοτάξιο και απαγορεύεται να γίνεται οποιαδήποτε χρήση…

Οι επισκέπτες που έρχονται στην πόλη του Μεσολογγίου, πιστεύεται πως εισπράττουν ωραίες εικόνες από μία ημιτελή Πλατεία; Αν νομίζετε πως η εικόνα αυτή αρμόζει στην πόλη της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, τότε αφήστε την σε αυτήν την κατάσταση ώστε στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να κατηγορείται τους προηγούμενους “ότι αυτοί φταίνε για όλα”.

κ. Λύρο σκεφτείτε το καλά. Τελειώνοντας το έργο θα μπορέσετε να βγάλετε και άλλες φωτογραφίες ώστε να εμπλουτίσετε τα άλμπουμ σας και από τον Οκτώβριο που οι δημότες θα σας στείλουν εκεί που σας αρμόζει, θα έχετε απεριόριστο χρόνο να τις βλέπετε και να αναπολείτε στιγμές του παρελθόντος…

Απρεπής η συμπεριφορά του Ε. Πανά προς τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κατοχής Γ. Καλόκληρο

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η 1η Γιορτή Οίνου στην κοινότητα Κατοχής, με συμμετοχή των παραγωγών της περιοχής αλλά και του κόσμου που αγκάλιασε αυτή την εκδήλωση.

Βέβαια ο εκπρόσωπος/συντονιστής της δημοτικής αρχής κ. Πανας που υπήρξε υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Λύρου και τοποθετημένος στην θέση του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΜ δεν απέφυγε το μεγάλο φάουλ.

Γιατί το λέμε αυτό;

κ. Πανά δεν ξέρετε την παροιμία που λέει ότι “Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει;” Είναι δυνατόν να πραγματοποιείται εκδήλωση στην κοινότητα Κατοχής και να μην δωθεί ο λόγος στον Πρόεδρο της κοινότητας, έστω για έναν μικρό χαιρετισμό; Όλοι αυτοί που μίλησαν και εσείς μαζί, που διαφέρετε από τον Πρόεδρο της κοινότητας και πήρατε τον λόγο;

Θεωρούμε πως η στάση του Προέδρου ήταν η ενδεδειγμένη και καλά έκανε που αποχώρησε από την εκδήλωση…

Με την ανοχή της δημοτικής αρχής καταστράφηκαν τα Πλατάνια στην Τ.Κ Γουριάς

Ο Εργολάβος που έβαλαν να ξεκληρίσει τα πλατάνια στη Γουριά ( Ξεκίνησε χωρίς την επίβλεψη από την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ). Από πληροφορίες που έχουμε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, έστειλε έγγραφο προς Δήμαρχο, Αντιδήμαρχο Οινιαδών, Πρόεδρο Κοινότητας, ζητώντας διευκρινήσεις αλλά δεν έλαβε απάντηση ποτέ.

Επίσης ο Εργολάβος χάλασε το νέο ασφαλιστικό που είχε φτιάξει πέρυσι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, κατέστρεψε ένα δημοτικό φωτιστικό και ένα καλαθάκι για τα σκουπίδια.

Βέβαια την μεγαλύτερη ευθύνη εκτός της τοπικής Αντιδημάρχου κ. Γερασιμούλας Γούργαρη την έχει και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γουριάς, που ήταν απών κατά την διάρκεια που ο εργολάβος πραγματοποιούσε το ξεκλήρισμα των δέντρων. Αλλά ως νέος Πόντιος Πιλάτος είπε εγώ νίπτω τας χείρας μου και έριχνε τις ευθύνες στον Δήμαρχο.

Το σκοτάδι φέρνει την ανομία κ. Λύρο

Έπειτα από σωρεία καταγγελιών από κατοίκους που διαμένουν σε διάφορα σημεία του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου για ελλιπεί έως καθόλου φωτισμού.

Θα θέλαμε να ρωτήσουμε την υπεύθυνη Αντιδήμαρχο, αν έχει πραγματοποιήσει μια επίσκεψη στις γειτονιές του δήμου όπου οι δημότες ζουν στο απόλυτο σκοτάδι φοβούμενοι για την σωματική τους ακεραιότητα καθώς και τις περιουσίες τους. Γιατί ως γνωστόν το σκοτάδι βοηθάει την ανομία και αυτούς που την προκαλούν.

Εκτός αν κ. Λύρο εφαρμόζεται τα μέτρα της Κυβέρνησης για την ενεργειακή κρίση πριν τα εξαγγείλει…

Πλατεία Δικαστηρίων (Κέντρο Μεσολογγίου)

Γήπεδο Νεοχωρίου και Κοιμητήριο Νεοχωρίου

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1 Με 15 λεπτη καθυστέρηση ξεκίνησε η επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων λόγω καθυστέρησης του Κωστάκη. Στο τέλος ο συνεργάτης του τον πήρε να φύγουν άρον άρον γιατί άνοιξε το “κουτί”.

2 Παραιτηθέντα Αντιπρόεδρε το υπηρεσιακό βρίσκεται σε καλή κατάσταση ή χρειάζεται service;

3 κ. Πρόεδρε της Κοινωφελούς ποτέ πιστεύεται ότι πρέπει να μαζευτούν τα πανό από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήσατε ή θα τα αφήσετε για του χρόνου;

4 Συζητήσεις σε θερμό κλίμα έγιναν στην Γιορτή Οίνου μεταξύ του κ. Λύρου και του κ. Κατσούλη. Μήπως ο πρώην δήμαρχος ετοιμάζεται να ακολουθήσει τα μονοπάτια που ακολουθεί ο πρώην συνεργάτης του;

5 Λαμπρούκο πότε πας για δουλειά; Γιατί όλο για καφέ είσαι πρωί, μεσημέρι, βράδυ

6 Όσο αναφορά τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Θανάσης Λύρος συνεχίζει τον αγώνα του προσπαθώντας να φτιάξει έναν αξιόμαχο συνδυασμό και όπως φαίνεται θα είναι από αυτούς που θα φτάσουν στο πρωτοδικείο σε αντίθεση με τον Κώστα Δαουτίδη ο οποίος φαίνεται να εγκαταλείπει την κούρσα για τον δημαρχιακό θώκο. Ο Σπύρος Βασιλείου πραγματοποιεί καθημερινά ραντεβού σε όλα τα μήκη και πλάτη του δήμου έχοντας την αποδοχή του κόσμου. Μία νέα υποψηφιότητα έχει εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα και είναι αυτή του Μηχανικού Λευτέρη Σαπλαούρα όπου με αργά αλλά σταθερά βήματα στοχεύει προς την Οδό Σταυροπούλου. Η υποψηφιότητα του Νίκου Μπαλαμπάνη φαίνεται να μην αποκτά την δυναμική που κάποιοι θα περίμεναν όπως και η υποψηφιότητα του Σπύρου Διαμαντοπούλου. Όπως όλα δείχνουν οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα για τα δημοτικά θα είναι ραγδαίες διότι βρισκόμαστε περίπου 11 μήνες πριν το πρωτοδικείο.

7 Την ημέρα του δημότη την είχατε εξαγγείλει στην αρχή της θητείας σας κ. Λύρο. Το θυμηθήκατε τώρα που φτάνουν οι εκλογές; και μην δικαιολογηθειτε ότι υπήρχε πανδημία…. Με ραντεβού και έναν έναν θα δεχόσασταν τους δημότες….

8 Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο της πόλης μήπως πήγε ακάλεστος ο Κωστάκης;

Καλό απόγευμα, ανανεώνουμε ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply