Ανατροπή: Θρίλερ με τον θάνατο 50χρονου στο Γκάζι – Απεβίωσε λόγω ανακοπής καρδιάς

Ανοιχτά είναι πλέον όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με τον θάνατο του 50χρονου τα ξημερώματα του Σαββάτου (25/9) στον Κεραμεικό, καθώς η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ανακοπή καρδιάς.

Αυτό σημαίνει ότι η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας αποκτά πλέον νέα διάσταση, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι το χτύπημα στο πρόσωπο (σ.σ. κάταγμα γνάθου και σπασμένα δόντια) του 50χρονου είναι πιθανό να προήλθε από πτώση συνεπεία της ανακοπής καρδιάς. Είναι, άλλωστε, το μοναδικό εμφανές χτύπημα που έχει αν και περισσότερα θα φανούν μετά τη νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει τις επόμενες 48 ώρες.

Η αρχική εκδοχή ήταν πως ο 50χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μετά από καυγά σε κάποια μαγαζί της περιοχής δεν αποκλείεται να μην ευσταθεί, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν μαρτυρίες ή βιντεοληπτικό υλικό που να το πιστοποιούν. Στον Κεραμεικό, πάντως, παραμένει κλιμάκιο της Ασφάλειας που «σαρώνει» την περιοχή, καθώς δεν εχει αποκλειστεί το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Η νεκροψία νεκροτομή είναι αυτή που θα αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβη.

Ο 50χρονος ήταν πρόσωπο γνωστό στα μαγαζιά της περιοχής, καθώς συνήθιζε να διασκεδάζει σε αυτά, ενώ να θυμίσουμε ότι κατέληξε λίγη ώρα αφότου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

«Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά», ανέφερε, με σοκαριστικό τρόπο, ένας κάτοικος της περιοχής στο newsbomb.gr, καταδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι τα περιστατικά ξυλοδαρμών και βίαιης εγκληματικότητας, σημειώνονται συχνά στο Γκάζι.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση