Ο Εργολάβος 60

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

VOLTERRA προς ΔΕΥΑΜ: η πληρώνετε ή σας κόβουμε το ρεύμα

Η πάροχος της ΔΕΥΑΜ ενημέρωσε την επιχείρηση ότι, εάν δεν πληρωθούν έως τις 5/9/2022 οι οφειλες που ανέρχονται στο ποσό των 75.698.08 ευρώ θα προβεί στην καταγγελία της σύμβασης, δηλαδή την διακοπή του ρεύματος προς την ΔΕΥΑΜ.

κ. Λύρο στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και σε ένα παραλήρημα σας ρωτούσατε… Γιατί υπάρχει χαμηλή εισπραξιμότητα στο νομικό πρόσωπο; Γιατί υπάρχουν παράνομες παροχές ύδρευσης; Γιατί οδεύει η ΔΕΥΑΜ προς την καταστροφή; Εμείς να σας ρωτήσουμε το εξής απλό… Γνωρίζετε ποιος είναι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ; Ποιος την διοικεί; Εάν δεν το γνωρίζετε… Θα σας πούμε πως εδώ και έναν χρόνο είσαστε πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ…

Εσείς είστε αυτός που θα έπρεπε να απαντάτε και όχι να ρωτάτε.

Εσείς είστε αυτός που θα έπρεπε να φέρετε στο διοικητικό συμβούλιο τις παράνομες παροχές ύδρευσης που έχουν βρει οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΜ και να εισηγηθείτε τα ανάλογα προστίματα.

Εσείς είστε αυτός που δεν μας λέτε τι γίνεται τελικά με τον παραιτηθέντα αντιπρόεδρο, ο οποίος αν και παραιτηθέντας έχει κάνει το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, Ι.Χ του.

Έργα και όχι “Λόγια” από τον Θανάση Μαυρομμάτη

Πριν λίγες ημέρες που πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός των σχολείων και συγκεκριμένα στο 2ο δημοτικό σχολείο του Μεσολογγίου παρευρέθησαν αρκετοί αιρετοί και συγκεκριμένα ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων κ. Θανάσης Μαυρομμάτης και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και εν δυνάμει υποψήφιος δήμαρχος κ. Σπύρος Βασιλείου.

Κατά την ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θανάση Μαυρομμάτη και έπειτα από προτροπή του κ. Βασιλείου καθώς και της διευθύντριας του σχολείου εξήγγειλε την ασφαλτόστρωση του προαύλιου χώρου όπου ήταν σε κακή κατάσταση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης που είναι μόνο έργα και όχι λόγια τήρησε την δέσμευση του και συγκεκριμένα εχθές δέκα ημέρες μετά τον αγιασμό ξεκίνησαν οι εργασίες στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

ΥΓ

Αυτό το έργο θα έπρεπε να το φτιάξει η δημοτική αρχή που είναι παντού και πάντα απούσα.

Ζήτω ο Δήμαρχος – Ζήτω ο Λύρος

Εχθές πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Γιορτή Ψαριού μαζί με τον αγώνα δρόμου στο Αιτωλικό, για ενήλικες αλλά και για μικρά παιδιά. Πριν λίγες ημέρες η οικονομική επιτροπή του δήμου πήρε απόφαση ώστε να πληρωθούν τα έξοδα την γιορτής αλλά και του αγώνα δρόμου.

  1. Ηλεκτρονικό ρολόι τερματισμού
  2. Πλακέτες – Κύπελλα – Μετάλλια

Από πληροφορίες που έχουμε υπάρχει απόφαση της κοινωφελούς επιχείρησης η οποία και αυτή με χρηματικό ποσό θα υποστήριζε την εκδήλωση. Με έκπληξη όμως διαβάσαμε στα social media ότι ο υπεύθυνος του αθλητικού συλλόγου όπου δεν είναι και αναγνωρισμένος από το ΣΕΓΑΣ, γυρνούσε σε επιχειρήσεις της περιοχής και ζητούσε χρήματα για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας δρόμου συν ότι ζητούσε για κάθε συμμετοχή πέντε ευρώ.

Εμείς θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι αυτές οι πληροφορίες δεν είναι αληθείς αλλά στην περίπτωση που είναι αλήθεια τότε κ. Λύρο είχε δίκιο ο υπεύθυνος που φώναζε στην πλατεία ζήτω ο δήμαρχος, ζήτω ο Λύρος.

ΥΓ

Έκοβε αποδείξεις για τα χρήματα που λάμβανε και σε ποια τσέπη θα καταλήξουν αυτά τα χρήματα; Εμείς ρωτάμε κ. Λύρο γιατί η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου.

Στου Δημάρχου την πόρτα όσο θέλεις βρόντα… απάντηση δεν θα πάρεις

κ. Δήμαρχε πριν από λίγες ημέρες λάβατε ένα e-mail από την Περιφέρεια με το οποίο σας ρωτούσαν αν έχετε εντάξει σε κάποιο έργο του δήμου την ασφαλτόστρωση της περιμετρικής της κατοχής.

Οι άνθρωποι της περιφέρειας περιμένουν απάντηση από το γραφείο του Δημάρχου εδώ και δύο εβδομάδες στο ερώτημα αν το έχετε εντάξει σε κάποιο έργο, σε περίπτωση που δεν το έχετε εντάξει, η Περιφέρεια προτίθεται να πραγματοποιήσει το έργο της ασφαλτόστρωσης της περιμετρικής της κατοχής, ένα έργο που είναι δική σας ευθύνη και δεν το πραγματοποιείτε.

ΥΓ

κ. Δήμαρχε πότε προτίθεστε να καλέσετε τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων κ. Θανάση Μαυρομμάτη στο δημοτικό συμβούλιο, ώστε να ενημερώσει το συμβούλιο αλλά και του δημότες για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στα όρια του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου από την Περιφέρεια; Εκτός και αν τον έχετε ήδη καλέσει τον κ. Μαυρομμάτη και δεν ανταποκρίνεται….

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1 Πολλά ΓΑΛΛΙΚΑ ακούστηκαν στην εκδήλωση της μικρασιατικής καταστροφής μεταξύ δύο αιρετών της δημοτικής αρχής. Όσοι τα άκουσαν έμειναν με ανοιχτό το στόμα. Τι έχει δυναμιτίσει αυτή την σχέση που κάποτε οι δύο αιρετοί ήταν αχώριστοι;

2 Δυνατά έχει μπει ο Βαγγέλης Γάκης στην κούρσα ώστε να καταλάβει την έδρα του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία. Παρευρίσκεται σε πάρα πολλές εκδηλώσεις, αθλητικών σωματείων και όχι μόνο. Κάνοντας φιλίες και γνωρίζοντας νέους ψηφοφόρους.

3 Πριν 20 μέρες δημότες ενημέρωσαν την ΔΕΥΑΜ για διαρροή που υπήρχε πάνω στον δρόμο στα τρελάγκαθα Μεσολογγίου. Μόλις έπεσε η πίσσα από την Περιφέρεια τότε θυμήθηκε η ΔΕΥΑΜ και πήγε να αποκαταστήσει την ζημιά. Ότι φτιάχνει η Περιφέρεια το χαλάει ο δήμος;

4 Ο δήμος Ι.Π Μεσολογγίου ήταν χορηγός στην γιορτή οίνου και με απόφαση οικονομικής επιτροπής έδινε τα παρακάτω χρήματα. Από πληροφορίες που έχουμε έδωσε η κοινωφελής επιχείρηση χρήματα ύψους 8.500ευρω … Αν αληθεύει, για ποιο λόγο έγινε κ. Καρατσόλη αυτό; Δεν έφταναν τα χρήματα του δήμου αλλά και των χορηγών;

5 Προς όλους τους επίδοξους δημάρχους. Κύριοι ο εχθρός είναι ένας. Καθίστε όλοι σε ένα τραπέζι και βρείτε την λύση. Ο τόπος δεν αντέχει άλλο αυτήν την ανύπαρκτη δημοτική αρχή Λύρου. Μην βάζετε βούτυρο στο ψωμί τους. Ο καιρός περνάει… ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του….

6 κ. Λύρο όταν σας κάλεσε η Περιφέρεια να παραστείτε στην αυτοψία των έργων που είναι σε εξέλιξη στα όρια του δήμου, που ήσασταν;

Τέλος

Καλό βράδυ, ανανεώνουμε ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply