ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Ολοκληρώθηκε η μελέτη για κατασκευή “Roundabout” στον κόμβο ΚΤΕΟ – Σήμερα η έγκρισή της από το Περιφερειακό Συμβούλιο

Ενημέρωση για το εγκεκριμένο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Δυτική Ελλάδα” της προγραμματικής περιόδου 2021 – 2027 θα πραγματοποιηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο που θα συνεδριάσει σήμερα Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 15:00.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση το σώμα αναμένεται να εγκρίνει τη μελέτη  κατασκευής κυκλικού κόμβου (Roundabout) επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων στη θέση «ΚΤΕΟ Μεσολογγίου». Εισηγητής του θέματος είναι ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών, Θανάσης Μαυρομμάτης.

Με την ολοκλήρωση και έγκριση της μελέτης “ανοίγει” ο δρόμος για την εκτέλεση ενός σημαντικού έργου για την οδική ασφάλεια αλλά και την καλύτερη διέλευση στο συγκεκριμένο σημείο που αποτελεί και είσοδο της πόλης του Μεσολογγίου. 

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής), με ταυτόχρονη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης (e:Presence.gov.gr) και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω υπηρεσίας livestreaming, από τον σύνδεσμο: https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-12787

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

Αφήστε μια απάντηση