Πολυτεχνειούπολη: Απόπειρα αρπαγής του «Έσκο» από τον Ερυθρό Σταυρό

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν έναν Αλβανό, ο οποίος δεν πρόλαβε να μπει σε κάποιο από τα οχήματα και κρύφτηκε σε μια πρασιά. Όπως προέκυψε, ο Αλβανός είναι θείος του τραυματία και οδηγήθηκε στην Υποδιευθυνση Ασφάλειας Αθηνών, που «ξεδόντιασε» τις εγκληματικές οργανώσεις.

Αξιζει να σημειωθεί οτι χθες, στο νοσοκομείο οπου νοσηλέυεται ο «Εσκο», μπήκε ενας Αλβανός ζητώντας να μάθει πληροφορίες απο τους γιατρούς για την κατάσταση του τραυματία. Αυτό που εξετάζεται, είναι το ενδεχόμενο να πρόκειται για οργανωμένη επιχείρηση αρπαγής του αρχηγού της αλβανικής μαφίας της Πολυτεχνειούπολης.

Πήγες της Αστυνομίας επισημαίνουν ότι η φύλαξη του συγκεκριμένου ποινικού είναι άκρως επικίνδυνη και πρέπει να διατεθεί ομάδα ΕΚΑΜ. Λένε επίσης ότι δεν έχει γίνει καμιά εκτίμηση των μέτρων φύλαξης ούτε υπάρχει σχέδιο, απλά έχουν διαθέσει 5 αστυνομικούς.

Τέλος, συμφωνά με καταγγελίες συνδικαλιστών της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Αθηνών, τον τελευταίο καιρό η ΟΠΚΕ χρησιμοποιείται αποκλειστικά για φύλαξη στόχων με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σήμερα διαθέσιμη ομάδα στην περιοχή να επέμβει άμεσα. Έτσι μέχρι να στείλουν κάποια ΟΠΚΕ από άλλου, οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση