GNTM: Τέλος η Σοφία Χατζηπαντελή από το ριάλιτι

Η Σοφία Χατζηπαντελή που συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσα από το φετινό GNTM, αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεόρασης για αυτή τη σεζόν.

Οι ατάκες της σε κάθε επεισόδιο γίνονται viral, με τα σχόλια των χρηστών στα social media παίρνουν «φωτιά». Παρόλα αυτά, η κριτής με το χαρακτηριστικό μονόφρυδο δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι μοντέλων. Ο λόγος είναι ότι η Σοφία Χατζηπαντελή είναι guest κριτής και οι υποχρεώσεις της θα έχουν ολοκληρωθεί με το πέρας των επεισοδίων.

Οι οντισιόν των κοριτσιών θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα, με τις διαγωνιζόμενες να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου, τον Γιώργο Καράβα και τη Σοφία Χατζηπαντελή και να διεκδικούν τα «ναι» που θα τους στείλουν στο ID Catwalk. Ωστόσο, σε αυτή την φάση δεν θα βρίσκεται το μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο και την Αγγλιά.

Έτσι, στο ID Catwalk όπου οι διαγωνιζόμενες καλούνται να εντυπωσιάσουν με τις στιλιστικές επιλογές και την προσωπικότητά τους, την κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν οι υπόλοιποι τρεις.

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας, 3 Οκτωβρίου

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση