Ο Εργολάβος 61

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Το νοικοκύρεμα της Κοινωφελούς ήταν όνειρο θερινής νυκτός τελικά!

Σύμφωνα από πληροφορίες που έχουμε τα τιμολόγια που κόβονται στην κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου, έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ. Με αυτό το τέμπο που έχετε κ. Καρατσόλη θα ξεπεράσετε όλες τις προηγούμενες δημοτικές αρχές.

Επίσης από τις ίδιες πληροφορίες μαθαίνουμε πως οι εργαζόμενοι δεν πληρώνονται στην ώρα τους, ασφαλιστική ενημερότητα δεν υπάρχει και το χρέος προς το ΙΚΑ έχει εκτοξευθεί σε ποσό που είναι αδύνατο να πληρωθεί ακόμα και αν περάσουν δύο και τρεις θητείες.

Επίσης μαθαίνουμε από την στιγμή που αναλάβατε χρέη προέδρου της κοινωφελούς, το νομικό πρόσωπο πλέον δεν έχει ούτε φορολογική ενημερότητα.

Να ρωτήσουμε κάτι τον κ. Καρατσόλη, αν κάποιος εργαζόμενος συνταξιοδοτηθεί τα χρήματα που δικαιούται ως αποζημίωση οφείλεται να του τα δώσετε; Να ρωτήσουμε αν έχετε να του τα δώσετε; ή όλα ξοδεύτηκαν για να μπούμε στον συναυλιακό χάρτη; Να ρωτήσουμε και κάτι ακόμη.. τον μισθό που παίρνετε χωρίς να έχει παρθεί ακόμη η απόφαση από το διοικητικό συμβούλιο, τον παίρνετε με καθυστέρηση ή στην ώρα του;

κ. Καρατσόλη η στάμνα πάει πολλές φορές στην βρύση για νερό… Μία φορά όμως θα σπάσει και τότε ο θεός βοηθός….

Πάλι καλά που υπάρχει η Περιφέρεια και γίνονται έργα στον Δήμο μας

Ένα χρόνο πριν φτάσουμε στις εκλογές για την ανάδειξη νέας Δημοτικής αλλά και Περιφερειακής Αρχής είναι εξόφθαλμο πλέον ότι η δημοτική αρχή Λύρου είναι ανύπαρκτη και δεν προσέφερε τίποτα στον τόπο σε αντίθεση με την Περιφέρεια, η οποία προσπαθεί καθημερινά να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής μας, κάνοντας πάρα πολλά έργα.

Κάποια από αυτά είναι τα εξής:

  1. Αντιπλημμυρικά έργα στο ρέμα της Αγριλιάς
  2. Ασφαλτόστρωση στην Ε.Ο Αγριλιά – Ρέτσινα – Ελληνικά
  3. Ασφαλτόστρωση στην Ε.Ο Μεσολογγίου – Αιτωλικού
  4. Ασφαλτόστρωση στον κόμβο της Τ.Κ Μάστρου
  5. Ασφαλτόστρωση στην Τ.Κ Πενταλόφου
  6. Ασφαλτόστρωση στον δρόμο που οδηγεί στην παραλία του Λούρου

Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει και η ασφαλτόστρωση στην περιμετρική Κατοχής και στο άμεσο μέλλον η δημιουργία στρογγυλού κόμβου στο ΚΤΕΟ Μεσολογγίου όπως σας είχαμε αναφέρει πριν δύο εβδομάδες στον εργολάβο.

Απέναντι σε όλα αυτά που έχει δημιουργήσει η Περιφέρεια, η δημοτική αρχή Λύρου έχει να μας δείξει μία ημιτελή Κεντρική Πλατεία που κανείς δεν γνωρίζει πότε θα τελειώσει. Ένα πεζοδρόμιο στην παραλία της Τουρλίδας. Ένα θεατράκι που ξεκίνησε και να δούμε πότε θα τελειώσει και αυτό. Το έργο στο ΔΑΚ Μεσολογγίου αλλά και στο Γήπεδο Νεοχωρίου να μην έχουν ξεκινήσει ακόμη και ένα χαμένο έργο της οδού Ναυπάκτου που και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι την λύση θα την δώσει η Περιφέρεια και ο Νεκτάριος Φαρμάκης.

Με επιτυχία η 1η Περιφερειακή Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων

Πριν δύο ημέρες ξεκίνησε στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού η 1η Περιφερειακή Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων με την συνδιοργάνωση του Συλλόγου Ελαιοπαραγωγών Αιτωλικού και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η 1η Περιφερειακή Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων είναι ένα σημαντικό γεγονός για την περιοχή την οποία πρόβαλαν κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας διαφημίζοντας σε όλη την Ελλάδα τα πάρα πολλά προϊόντα που παράγονται στην περιοχή μας καθώς και τις ξεχωριστές ομορφιές του τόπου μας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Συλλόγου Ελαιοπαραγωγών Αιτωλικού κ. Ακρίδα καθώς και στον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων κ. Μαυρομμάτη γιατί είναι οι πρωτεργάτες της υλοποίησης της έκθεσης.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1 κ. Λύρο μήπως πρέπει να κάνετε και την μέρα του αιρετού; Γιατί η αντιπρόεδρος της Τ.Κ Γουριάς καταγγέλει πως εδώ και τρία χρόνια δεν σας έχει δει. Βέβαια είστε και ακριβοθώρυτος!!!

2 Τελείωσαν οι εκδηλώσεις, οι χοροί, τα πανηγύρια και τώρα έρχεται ο λογαριασμός. κ. Καρατσόλη μπορείτε να μας πείτε τι έχει στοιχίσει όλο αυτό το πανηγύρι που στήθηκε φέτος. Με τις συναυλίες, τις μουσικές βραδιές και κάθε είδους γιορτές….

3 Έντονη κινητικότητα δείχνει το μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και εν δυνάμει υποψηφίους βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Τρυφιάτης.

4 Τελικά ο δήμαρχος από που είναι; Από τα Μούσουρα ή από το Κεφαλόβρυσο; Μας έχει μπερδέψει λιγάκι…

5 Αυτό το τραγούδι καίει καρδιές στο ΝΗΣΙ. Σε στιγμές ευθυμίας πετάχτηκαν και σακάκια.

6 Ανασχηματισμός προ των πυλών… Κάποιοι και κάποιες από την δημοτική αρχή έχουνε χάσει τον ύπνο τους.

Τέλος

Καλό απόγευμα, ανανεώνουμε ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση