Έκλεψε από τη τσάντα γυναίκας 2.475 ευρώ, τραπεζικές κάρτες – Μετά πήγε σπίτι της για να κλέψει και τα χρυσαφικά

Η ενδελεχής και εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς οδήγησε στην εξιχνίαση υπόθεσης κλοπής χρηματικού ποσού, τραπεζικών καρτών και κοσμημάτων μεγάλης αξίας από την κατοχή 62χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονου ημεδαπού για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, ο 44χρονος ως γνώριμος της παθούσας από ετών και εκμεταλλευόμενος της άσχημη ψυχολογική της κατάσταση απέκτησε οικειότητα με αυτήν και αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη της κατάφερε να αφαιρέσει από την τσάντα της 62χρονης το πορτοφόλι της που περιείχε το χρηματικό ποσό των (2.475) ευρώ και τρεις (3) τραπεζικές κάρτες, με μία εκ των οποίων αποπειράθηκε να κάνει ανάληψη από ΑΤΜ ενώ στη συνέχεια κάνοντας χρήση έτερης κάρτας αφαίρεσε το ποσό των (120) ευρώ.

Σε μεταγενέστερο χρόνο, ο 44χρονος με την πρόφαση της εύρεσης του χρηματικού ποσού εντός του οχήματός του μετέβη στην οικία της 62χρονης απ’ όπου, χωρίς να γίνει αντιληπτός, αφαίρεσε χρυσαφικά συνολικής αξίας άνω των (15.000) ευρώ και ένα (1) ρολόι αντίκα μεγάλης αξίας.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοχή του δράστη βρέθηκε μέρος των κοσμημάτων καθώς και το ρολόι, τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση