Κατάλυμα «Big Brother»-Χαλκιδική: «Σπάει τη σιωπή» του το ζευγάρι-«Ζητούσε και από άλλους να μείνουν εκεί…»

Τεράστια πίεση έχει δεχθεί το ζευγάρι που ανακάλυψε την κρυφή κάμερα σε τουριστικό κατάλυμα στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής σύμφωνα με τον δικηγόρο υπεράσπισής του, Παναγιώτη Γεωργιάδη.

«Τα παιδιά έχουν δεχτεί πολύ μεγάλη πίεση, διότι είναι πρώτη φορά που βιώνουν κάτι τέτοιο. Όποτε ζητάμε να μην δημοσιευτούν ούτε προσωπικά τους στοιχεία, ούτε αλλοιωμένα χαρακτηριστικά του προσώπου τους στη δημοσιότητα» τονίζει στο GRTimes ο δικηγόρος του ζευγαριού, που ανακάλυψε την κρυφή κάμερα στο κατάλυμα «Big Brother» στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη η υπόθεση είναι στο στάδιο της προανάκρισης, ενώ ακόμη δεν έχουν καταθέσει όλοι οι εμπλεκόμενοι μάρτυρες. «Έχουμε ζητήσει την συνδρομή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να διερευνηθεί αν το υλικό που είχε στην κατοχή του, το μετέδωσε είτε σε άλλους είτε σε πορνογραφικά σάιτ, με αποτέλεσμα να έχει χρηματικό όφελος».

Επιπροσθέτως, το νεαρό ζευγάρι αφού ολοκληρωθεί η προανάκριση και ασκηθεί δίωξη λόγω προσβολής της προσωπικότητας, θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια και θα ζητήσει αποζημίωση,

Επιπλέον, μέσω του δικηγόρου τους στέλνουν το δικό τους μήνυμα σε ανθρώπους που έχουν βιώσει παρόμοια περιστατικά:

«Οποίος έχει βιώσει κάτι ανάλογο θα πρέπει άμεσα να προβεί σε καταγγελία δίχως δεύτερη σκέψη. Να μην φοβάστε να μιλήσετε

Ο ιδιόκτητης πρότεινε και σε άλλους υπαλλήλους του να χρησιμοποιούν το κατάλυμα

Σύμφωνα με τα όσα τόνισε στο Grtimes.gr ο κ. Γεωργιάδης θίχτηκε η υπόληψη των παιδιών εις διπλούν, διότι αναφέρθηκε σε πολλαπλά δημοσιεύματα πως το ζευγάρι διέμεινε στο κατάλυμα, διότι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να πάει κάπου άλλου, μιας και η 25χρονη εργάζονταν στο καφέ-μπαρ που διατηρούσε ο ίδιος σε κεντρική τοποθεσία του χωριού.

«Μεταδόθηκε μια ανακρίβεια που θίγει την υπόληψη των παιδιών για ακόμη μια φορά εκτός από το κομμάτι της παράνομης βιντεοσκόπησης. Γράφτηκε πως ο ιδιοκτήτης τους προσέφερε το δωμάτιο, λόγω οικονομικής δυσχέρειας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση! Ο ίδιος επέμενε να δώσει το δωμάτιο στα παιδιά, αλλά και σε άλλους υπαλλήλους του, ώστε να φαίνεται ότι υπάρχει κίνηση στο κατάλυμα» συμπληρώνει ο δικηγόρος υπεράσπισης του ζευγαριού.

Τέλος, ο Παναγιώτης Γεωργιάδης ανέφερε πως εφόσον το ήθελε για προσωπική του χρήση όπως και δήλωσε στην κατάθεση του, αυτή τη στιγμή θεωρείται πλημμέλημα και η φυλάκιση φτάνει τον έναν χρόνο. Ωστόσο, εάν φανεί πως το όφελος του ήταν υψηλότερο το 120.000 ευρώ, μπορεί να φτάσει σε βαθμό κακουργήματος.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση