Η Μαρία Ιωαννίδου κάνει μήνυση για την ηλικία της στην Google

Μήνυση ετοιμάζει η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου κατά της Google, καθώς όπως ισχυρίζεται της η ηλικία που αναγράφεται είναι λάθος και της «προσθέτει» 15 περίπου χρόνια.

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην εκπομπή Happy Day με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της. Η ίδια μίλησε τόσο για την ηλικία της και τη «διαμάχη» με την Google, όσο και για τον γάμο της με τον Φρέντυ Γερμανό και την σχέση με την κόρη του, Ναταλία.

Σχετικά με την ηλικία της είπε: «Ο χρόνος με περιποιείται, δεν μου φαίνεται πόσο είμαι. Άσε τη google να λέει που βάζει 10 και 15 χρόνια πάνω. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω και δεν κάνω πολλά. Έχω να κάνω μπότοξ 2-3 χρόνια». 

Αναφέρθηκε και στη μήνυση που ετοιμάζει στη Google λέγοντας: «Είμαι γενικώς αμελής. Με εξέθεσαν. Όλοι σας πιστεύετε αυτά που γράφουν, δεν είναι όλα ακριβή. Θέλω να αφαιρέσουν την ηλικία μου. Μου έχει κοστίσει κιόλας, γιατί έχω ακούσει ότι “η Ιωαννίδου είναι μεγάλη γι’ αυτόν τον ρόλο”».

«Έχω φωτογραφικό υλικό και από τη Ναταλία. Η Ναταλία δεν θα έχει καμία αντίρρηση για το βιβλίο, αφού όλο αυτό είναι η ζωή μας. Ήμασταν μία οικογένεια τότε. Η Ναταλία ζήτησε το χέρι μου για λογαριασμό του Φρέντυ. Του είχε πει «μπαμπά γιατί δεν παντρεύεσαι αυτή τη ξανθιά όμορφη;» Είχαμε καλή σχέση, απλώς τώρα πια δεν βλεπόμαστε και μου λείπει. Αυτό μόνο» ανέφερε η Μαρία Ιωαννίδου.

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση