Στον εισαγγελέα ο 53χρονος που εξέδιδε τη 12χρονη

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε πριν λίγο πριν τις 13:00, ο 53χρονος ο οποίος επί 4 μήνες βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι αναλυτές της Ασφάλειας «βλέπουν» οργανωμένο σχέδιο πίσω από τη νοσηρή δράση του άνδρα.

Εκτιμούν ότι από τις αρχές του χρόνου ξεκίνησε σιγά -σιγά να καλλιεργεί το έδαφος πλησιάζοντας το κοριτσάκι, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του και στη συνέχεια με απειλές κρατούσε το στόμα της κλειστό.

Αυτός έφτιαχνε τα προφίλ της μικρής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ίδιος τα διαχειριζόταν μιλώντας με συγκεκριμένα γκρουπ και μιλώντας δήθεν ως νεαρή μαθήτρια…. Το παιδί, όχι μόνο δεν είχε καμία σχέση με τη διαχείριση των προφίλ, αλλά δεν γνώριζε καν την ύπαρξη τους.

Την ίδια ώρα ο 53χρονος έφτιαχνε εντέχνως το προσωπικό του προφίλ δείχνοντας άτομο με κοινωνικές ευαισθησίες που βοηθούσε κόσμο και είχε χοντρές πολιτικές γνωριμίες. Όμως όλα αυτά ήταν μόνο η βιτρίνα πίσω από την οποία κάλυπτε την νοσηρή δράση του.

Ψάχνουν και για άλλα παιδιά και τους βιαστές της 12χρονης

Πλέον οι έρευνες της Ασφάλειας κινούνται σε τρία επίπεδα:

– Εκτιμούν πως είναι εξαιρετικά σπάνιο ένας άνθρωπος στα 53 του χρόνια να μπαίνει σε μια τέτοια αρρωστημένη διαδικασία. Μόνο το γεγονός πως γνώριζε τα σκοτεινά μονοπάτια της διαδικτυακής παιδοφιλίας φανερώνει ότι ήταν για χρόνια μυημένος σε τέτοια κυκλώματα. Μέσα από το κινητό του τηλέφωνο και τους υπολογιστές πιστεύουν ότι θα βρούνε όχι μόνο στοιχεία για τους βιαστές του παιδιού, αλλά και αν άλλα παιδιά τους προηγούμενους μήνες ή χρόνια είχαν πέσει θύματα του.

– Αν ο 53χρονος από τον Κολωνό είχε συνεργούς στα νοσηρά του σχέδια. Ακόμη και έαν κάποιοι γνώριζαν την δράση του και τον κάλυπταν. Γι’ αυτό και αναμένεται να δοθεί εντολή από την εισαγγελία να δοθούν στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα στοιχεία του.

– Προσπαθούν να εντοπίσουν τους βιαστές της 12χρονης. Τους ανθρώπους που ασέλγησαν πάνω στο παιδί δίνοντας χρήματα στον 53χρονο.

Αξίζει να επισημανθεί ότι στους περισσότερους ο φερόμενος ως δράστης παρουσίαζε το θύμα για 16χρονο με σκοπό να μην τους αποτρέψει. Ωστόσο, η 12χρονη στην κατάθεσή της περιγράφει πως αρκετοί είχαν καταλάβει την πραγματική της ηλικία και την είχαν αφήσει να φύγει από το «ραντεβού». Κάποιοι, μάλιστα, της είχαν πει να απομακρυνθεί γιατί είναι πολύ μικρή και να προσέχει. Η ίδια «δείχνει» ως βιαστές της τουλάχιστον 10 άτομα, ανάμεσα τους και ο 42χρονος συλληφθείς.

Η κακοποίηση του κοριτσιού αποκαλύφθηκε όταν βρισκόταν σε διακοπές στη Λευκάδα. Εκεί, ένα συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας εντόπισε στο κινητό της μικρής σοκαριστικά μηνύματα για τα οποία ενημέρωσε τη μητέρα της. Αμέσως, η μητέρα επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα προχωρώντας σε καταγγελία. Ύστερα από στενή παρακολούθηση, ο 53χρονος συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν όπλα και εικόνες παιδικής πορνογραφίας.

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση