Σκληρό έγκλημα: Νεκρός από ξυλοδαρμό αστυνομικός στο πατρικό του σπίτι

Αντιμέτωπος με σκληρούς κακοποιούς, που εισέβαλαν στο πατρικό του σπίτι στον Ωρωπό, τέθηκε ένας αστυνομικός που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο 38χρονος αστυνομικός έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από δύο κακοποιούς, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο αστυνομικός -ο οποίος υπηρετεί στη Βοιωτία- είχε έρθει στην Αθήνα για να δει μέλη της οικογένειάς του.

Επιστρέφοντας στο πατρικό του σπίτι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με δύο σκληρούς ληστές, οι οποίοι έψαχναν για κοσμήματα και μετρητά.

Στη θέα του αστυνομικού οι δράστες έβγαλαν κατσαβίδια και επιχείρησαν να τον τραυματίσουν. Ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα. Ο αστυνομικός τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ οι ληστές τράπηκαν σε φυγή.

Για το περιστατικό διενεργεί έρευνα η Ασφάλεια για την ταυτοποίηση των δύο ληστών που είναι Ρομά και εκτιμάται ότι έχουν ποινικό παρελθόν.

Ο αστυνομικός υπηρετούσε κατά το παρελθόν σε μάχιμη υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα, ενώ πλέον ζει και υπηρετεί στη Βοιωτία.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply