Ο Εργολάβος 63

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Κώστας Λύρος: “Για όλα φταίνε οι προηγούμενοι”

Σήμερα θα ασχοληθούμε πάλι με το πολύπαθο έργο της Κεντρικής Πλατείας. Ο κ. Δήμαρχος αντί να προσπαθεί να βρει λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργήσει αυτός και η δημοτική του αρχή στο έργο της πλατείας Μπότσαρη, βγάζει ανακοινώσεις και ζητάει και τα ρέστα.

Ο Δήμαρχος είναι αυτός που ως πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής του δήμου μαζί με την δημοτική του ομάδα ενέκρινε την μελέτη.

O Δήμαρχος είναι αυτός που καθυστέρησε το έργο της πλατείας 3 χρόνια. Μάλλον ήθελε να το υλοποιήσει στο τέλος της θητείας του παραπλανώντας τους δημότες ότι κάνει έργο.

Ο Δήμαρχος είναι αυτός που μας έλεγε ότι τον βαϊων 2022, η πλατεία θα είναι έτοιμη.

Ο Δήμαρχος είναι αυτός που στο πανηγύρι του Αη Συμιού έλεγε πως η πλατεία θα είναι έτοιμη.

Ο Δήμαρχος είναι αυτός που μας έλεγε ότι τέλος Αυγούστου το έργο θα παραδοθεί.

Ο Δήμαρχος είναι αυτός που μας λέει συνέχεια ψέματα και το έργο έχει μείνει ημιτελής και έχει καταντήσει σαν το γεφύρι της Άρτας.

κ. Λύρο ένα είναι σίγουρο ότι θα μείνετε στην ιστορία για τα πολλά ψέματα που έχετε πει στους δημότες προσπαθώντας να τα καλύψετε με την προπαγάνδα αλλά και τα παπαγαλάκια που έχετε δίπλα σας.

Απλήρωτοι οι υπάλληλοι των ΚΔΑΠ στην Κοινωφελή

Οι υπάλληλοι των ΚΔΑΠ είναι απλήρωτοι για τον μήνα Σεπτέμβριο, σήμερα ο μήνας έχει 16 Οκτωβρίου και οι υπάλληλοι δεν γνωρίζουν πότε θα πληρωθούν ώστε να μπορούν να κάνουν τον οικογενειακό προγραμματισμό και να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Βέβαια όπως μαθαίνουμε κ. Καρατσόλη υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις που είναι φιλα προσκείμενοι σε εσάς όπου δεν πηγαίνουν ποτέ για δουλειά εκεί που έχουν οριστεί αλλά η προκαταβολή… προκαταβολή!!

ΥΓ

κ. Καρατσόλη πήρατε τελικά απόφαση διοικητικού συμβουλίου για το μηνιάτικο που παίρνετε και αν ναι… πότε θα το στείλετε στην αποκεντρωμένη;

Ασφαλιστικά μέτρα για το έργο της Κεντρικής Πλατείας κατέθεσε ο εργολάβος

Σύμφωνα από πληροφορίες, ασφαλιστικά μέτρα κατά του δήμου για παρέμβαση στο έργο της Κεντρικής Πλατείας θα καταθέσει ο εργολάβος, ο οποίος έχει αναλάβει και το έργο στο θεατράκι στο λιμάνι Μεσολογγίου όπου και εκεί έχει σταματήσει τις εργασίες…

κ. Λύρο δεν μπορείτε να έρθετε σε συνεννόηση με κανέναν πια! Ούτε με τους ανθρώπους που ασχολούνται με το ίδιο αντικείμενο με εσάς ( εργολάβοι – μηχανικοί).

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1 Δημότης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο ώστε να του δώσει λύση σε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Αντί αυτού ο δήμαρχος του έλεγε πως έχουν αυξηθεί οι θάνατοι στο δήμο μας και έχουν μειωθεί οι γεννήσεις. Η απάντηση του δημότη που έμεινε άναυδος ήταν… Δήμαρχε θέλω να μου δώσεις λύση στο πρόβλημα μου…δεν είμαι ληξίαρχος!

2 Μαντικές ικανότητες έχει ο δήμαρχος αφού προέβλεψε σε συζήτηση που είχε με δημότη.. ότι πάλι θα πλημμυρίσει το Μεσολόγγι και αυτή την χρονιά… Αυτό βέβαια θα μπορούσε να το προβλέψει ο καθένας αφού η δημοτική αρχή δεν έχει κάνει κάτι και έχει αφήσει την πόλη ανοχύρωτη…

3 Τελικά κάθε εβδομάδα αντί να μειώνονται οι υποψηφιότητες των επίδοξων δημάρχων.. αυτές αυξάνονται.. Βέβαια κάποιοι είναι και λαγοί από την οδό Σταυροπούλου, παίρνοντας το ανάλογο “παράβολο

4 Μάθαμε πως η tasty θα ανοίξει εργοστάσιο στην περιοχή μας και θα παράγει Φουντούνια. Ο κωδικός θα είναι λόγω των δημοτικών εκλογών: κάντε δώρο μια σακούλα με φουντούνια αν θέλετε να είστε υποψήφιοι… Όσοι γνωρίζουν κατάλαβαν και όσοι κατάλαβαν γνωρίζουν….

Τέλος

Καλό απόγευμα, ανανεώνουμε ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή.

Αφήστε μια απάντηση