Πένθος στο χώρο της υγείας για τον θάνατο του Τάκη Νικολόπουλου: τα συλλυπητήρια Καρβέλη και Ζαμπάρα

Θλίψη στο χώρο των υγειονομικών και ευρύτερα της δημόσιας Υγείας προκάλεσε ο θάνατος του πρώην διοικητή  της 6ης ΥΠΕ Τάκη Νικολόπουλου που απεβίωσε σε ηλικία 68 ετών.

Ο Τάκης Νικολόπουλος ήταν ακτινολόγος  με έντονη κοινωνική και πολιτική δράση ενώ στη θέση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ τοποθετήθηκε επι ΣΥΡΙΖΑ.

Κατοικούσε στην Πρέβεζα ενώ άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα τα ξημερώματα  στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου εισήχθη με καρδιολογικά προβλήματα.

Καρβέλης: προσηνής, φιλικός και υπεύθυνος στα καθήκοντά του 

Τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης προς τους οικείους του προκατόχου του Παναγιώτη Νικολόπουλου για τον αιφνίδιο θάνατό του.

«Ο εκλιπών, άνθρωπος προσηνής, φιλικός και υπεύθυνος στα καθήκοντά του, υπηρέτησε το Εθνικό Σύστημα Υγείας τόσο ως ιατρός αναισθησιολόγος στο Γ.Ν. Πρέβεζας, όσο και από τη θέση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ.Ας είναι αναπαυμένη η ψυχή του».

Ζαμπάρας: «σπάνιο άνθρωπο, με πλεόνασμα ανθρωπιάς και μεγάλο πλούτο ψυχής»

O Aγρινιώτης πρώην Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Μιλτιάδης Ζαμπάρας που είχε συνεργαστεί με τον κλιπόντα αναφέρει σε ανάρτηση του:

«Δυσκολεύομαι πολύ από το πρωί να αποτυπώσω όλα όσα νιώθω για την απώλεια του Τάκη. Και αυτό γιατί είναι πολλά περισσότερα από αυτά που μπορώ να εκφράσω και θέλω να τα κρατήσω μέσα μου, να πορεύομαι με αυτά.

Περήφανος που συνεργαστήκαμε στενά για 3 χρόνια και πήρα πολλά από ένα σπάνιο άνθρωπο, με πλεόνασμα ανθρωπιάς και μεγάλο πλούτο ψυχής.

Η απροσχημάτιστη ευγένεια, η ανιδιοτέλεια, η αγάπη για τον διπλανό, αλλά και η μαχητικότητα, το πάθος και η ανησυχία για ότι άδικο συμβαίνει γύρω μας ήταν το βαρύ αξιακό σου φορτίο. Αξίες που έρχονται από πολύ μακριά και πάνε πολύ μακριά. Οπότε να είσαι σίγουρος ότι θα ξαναβρεθούμε».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση