Βιασμός 12χρονης: Τα μηνύματα της μητέρας της 12χρονης στον Μίχο – «Δώσε μου 100 ευρώ, αλλιώς θα το μάθουν όλοι»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την φρικιαστική υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης.

Τo Mega έφερε στο φως της δημοσιότητας νέα μηνύματα που φέρεται να έχει στείλει η μητέρα της 12χρονης στον προφυλακισμένο Ηλία Μίχο που είναι ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση που συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, στις 3/9/2022 η μητέρα της 12χρονης στέλνει στον 53χρονο:

«Θα μου δώσεις 100€ σήμερα γιατί αλλιώς θα μάθουν όλοι στην πλατεία και ο (…) τι έχεις κάνει».

Σε άλλο μήνυμά της στις 7/10/2022, η μητέρα στέλνει στον 53χρονο:

«Θα πας 150 ευρώ πάλι σε φάκελο στο φαρμακείο απέναντι από τον φούρνο και θα πεις όπως χθες για μένα. Αυτά είναι τα τελευταία που ζητάω και φτηνά την έβγαλες με 450 ευρώ για να μην καταγγείλω. Πολύ φθηνά».

Δείτε το βίντεο του Mega:

Καταπέλτης το κατηγορητήριο για τη μητέρα της 12χρονης

Ένα από τα κύρια ερωτήματα της υπόθεση που μένει αναπάντητο είναι αν η 37χρονη μητέρα γνώριζε και συγκάλυπτε τον προαγωγό της κόρης τής ή αν εξέδιδε και η ίδια την 12χρονη για λίγα μόλις ευρώ όπως υποστηρίζεται στο κατηγορητήριο.

«Να το ήξερα ότι βιάζουν το παιδί μου και να καθόμουν με σταυρωμένα τα χέρια; Έναν μήνα κρατιέμαι να μην πάω να τον σκοτώσω», αναφέρει η μητέρα της 12χρονης.

Το Mega παρουσίασε το κατηγορητήριο σε βάρος της μάνας η οποία βρίσκεται ήδη στις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με το οποίο όχι μόνο εξέδιδε το παιδί της αλλά ήταν και η ίδια που έπαιρνε τελικά τα χρήματα από τους βιασμούς σε τουλάχιστον 9 περιπτώσεις. Ανάμεσά σε αυτούς τους 9 άνδρας είναι ο Γιάννης Σοφιανίδης αλλά και ο 33χρονος προφυλακισμένος υπάλληλος φαρμακαποθήκης, που επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα.

«Πριν αρχίσουμε να συνευρισκόμαστε ερωτικά με την 12χρονη, μου είχε πει ότι συνευρίσκεται με άλλους έναντι αμοιβής και ότι πήγαινε σε ραντεβού και έπαιρνε 50€ και 100 €. Δεν αποδέχομαι τον βιασμό, όλα έγιναν με τη συναίνεσή της», έχει δηλώσει ο 53χρονος προφυλακισμένος κατηγορούμενος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η μητέρα προέτρεπε την ανήλικη κόρη της σε σεξουαλικές πράξεις με ακόμη 7 άγνωστους άντρες.

Με τους έξι πρώτους η ανήλικη συνομιλούσε μέσω της εφαρμογής BlindChat, με την ΕΛ.ΑΣ να έχει ήδη ταυτοποιήσει τις κωδικές ονομασίες τους στην εφαρμογή, ενώ ο 7ος είναι ο μυστηριώδης «ΑΜ» με συγκεκριμένο αριθμό τηλεφώνου που συνομιλούσε με την ανήλικη αρχικά στο CHAT και εν συνεχεία στο VIBER και το WHAT’SAPP.

«Εξώθησες την ανήλικη κόρη σου στην πορνεία. Την εξανάγκασες να έλθει σε σεξουαλική επαφή σε 9 περιπτώσεις με άγνωστους άντρες με τους οποίους η ανήλικη συνομιλούσε κατόπιν προτροπής σου. Αμέσως δε σου παρέδιδε το σύνολο των χρημάτων που της έδιναν, ενώ στην περίπτωση της ερωτικής συνεύρεσης με τον 33χρονο συνεννοήθηκε η ανήλικη κατόπιν προτροπής σου να πιστωθεί με το ποσό της αμοιβής της ο τραπεζικός λογαριασμός σου», αναφέρεται στο κατηγορητήριο.

Τα χρήματα στα φακελάκια

Πέρα όμως από τα εμβάσματα, εκείνο που «έκαψε» την μητέρα είναι τα δεκάδες γραπτά μηνύματα που εντοπίστηκαν. Σημειώνεται ότι η 37χρονη μητέρα κατηγορείται πως εκβίαζε τον Ηλία Μίχο αλλά και την οικογένειά του για να πληρώνουν αδρά τη σιωπή της.

Το κατηγορητήριο για τη μητέρα αναφέρει:

«Στις 3/9/2022 απέστειλες στον Ηλία Μίχο μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο μέσω Viber και τον εξανάγκασες να σου καταβάλει το ποσό των 100€, υπονοώντας ότι θα μάθουν όλοι οι γείτονες ότι ο ως άνω αποδέκτης του μηνύματος είχε ερωτικές επαφές με την ανήλικη κόρη σου».

«Μου ζητούσε 100€ να πηγαίνω σε φάκελο στον φούρνο για να μη με διασύρει τα οποία και πήγαινα. Έδωσα συνολικά στην μητέρα της 300 ευρώ σε τρεις δόσεις. Η μητέρα της πιστεύω ότι θα ήξερε γιατί όταν ρώτησα τη 12χρονη τι λες στην μητέρα σου όταν γυρνάς το βράδυ στο σπίτι και της δίνεις 50€, μου έλεγε ότι έλεγε στην μάνα της ότι φροντίζει μια γιαγιά» υποστηρίζει ο 53χρονος.

Η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο παραδέχεται πως έλαβε χρήματα από τη σύζυγο του 53χρονου διότι η ίδια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

«Κλείσαμε ένα ραντεβού με τη σύζυγό του να μιλήσουμε κι αυτή τότε έβγαλε μόνη της 100 ευρώ και μου τα έδωσε για να με βοηθήσει οικονομικά. Μετά από τέσσερις με πέντε ημέρες, την πήρα τηλέφωνο και της ζήτησα 100 ευρώ γιατί τα χρειαζόμουν για τα παιδιά».

Το Mega επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του φαρμακείου στο οποίο φέρεται ο Μίχος να άφηνε τον φάκελο με τα χρήματα για τη μητέρα και αναφέρει πως ουδέποτε έχει δει τον 53χρονο στο μαγαζί του.

«Κανέναν φάκελο δεν είδα. Ούτε τον Μίχο και ότι τα παιδιά πήγαιναν με χαρτάκι από τη μάνα τους», αναφέρει ο φαρμακοποιός.

Στην απολογία της η μητέρα υποστήριξε πως ο 53χρονος ήταν άτομο εμπιστοσύνης και πως της έριχνε στάχτη στα μάτια.

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση