Βιασμός 12χρονης: Tιμοκατάλογο για τους βιασμούς της 12χρονης είχε ο Μίχος

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για την φρικιαστική υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης.

Κανονικό τιμοκατάλογο φέρεται να είχε ο βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος για την άγρια σεξουαλική κακοποίηση και τους βιασμούς της 12χρονης στα Σεπόλια. Ο 53χρονος όπως φαίνεται έκλεινε ραντεβού για το παιδί και λάμβανε από τους «πελάτες» από 30 έως 230 ευρώ. Μάλιστα φέρεται να έκλεινε αυτά τα ραντεβού όχι μόνο σε αυτοκίνητα αλλά και σε σπίτια και σε ξενοδοχεία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, άνδρες διαφόρων ηλικιών και επαγγελμάτων από Κολωνάκι, Φάληρο και Γκύζη μέχρι Μαρούσι ακόμη και Θεσσαλονίκη επικοινωνούσαν στη σελίδα γνωριμιών και τα social media με τη 12χρονη.

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπήκε ακόμη και ένας καπετάνιος που έστελνε μηνύματα από το εξωτερικό.

Τιμοκατάλογο είχε ο Μίχος για τη 12χρονη

Ο Μίχος φερόταν να αλλάζει τον τιμοκατάλογο ανάλογα με τα κέφια του, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 30 και να ξεπερνούν -σε ορισμένες περιπτώσεις- τα 200 ευρώ. Μάλιστα, καποιοι πελάτες ήθελαν ακόμη και να «κόψουν μισθό» υπό προϋποθέσεις στο παιδί.

Δείτε παρακάτω τις χαρακτηριστικές συνομιλίες που προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο δελτίο ειδήσεων του Star:

Πελάτης: Μπορώ να σου δίνω 90 ευρώ αρκεί να το κάνουμε δυο φορές την εβδομάδα

12χρονη (Ηλίας Μίχος): Στείλε μου τον αριθμό σου στο viber

Πελάτης: Καλημέρα τι κάνεις

12χρονη (Ηλίας Μίχος): Αν θες να βρεθούμε σε αμάξι 110 ευρώ, σε σπίτι 160 και σε ξενοδοχείο 230 ευρώ

Βίαζαν το παιδί σε αμάξια, σπίτια, ξενοδοχεία

Το 12χρονο κορίτσι στις καταθέσεις του που έδωσε στην ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να υποστήριξε ότι δε βρισκόταν με «πελάτες» σε ξενοδοχεία και σπίτια.

Ωστόσο, στις συνομιλίες στις σελίδες γνωριμιών παρουσιάζεται μία διαφορετική εικόνα. Η μικρή φαίνεται ότι δεν πήγαινε μόνο στο κρυφό σημείο όπου της έκλεινε ραντεβού ο Μίχος κοντά στο Μετρό στα Σεπόλια. Όπως φαίνεται πήγαινε απογευματινές και βραδινές ώρες και σε άλλα μέρη. Ακόμη και τον Μάιο, τις ημέρες που το παιδί είχε σχολείο, ο Μίχος έστελνε μηνύματα σε «παλιούς» πελάτες.

Τα μηνύματα που τους έστελνε:

12χρονη (Ηλίας Μίχος): Δεν κατάλαβες ποια είμαι ; Είμαι η … Το είχαμε κάνει μαζί στο αμάξι και στο σπίτι. Θες να βρεθούμε στο αμάξι στα Σεπόλια με 70 ευρώ; Θα κάνουμε ό,τι θες.

Πελάτης: Είμαι παντρεμένος δεν μπορώ τώρα. Μιλάμε μετά.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply