Βόμβα’ από τη Φαίη Ξυλά: «Χώρισα γιατί….»

Την καρδιά της «άνοιξε» η Φαίη Ξυλά. Η αγαπημένη ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ημέρα Κυρίου», μίλησε για τις σχέσεις και το πόσο σημαντικό είναι το ζευγάρι να κρατά τις ισορροπίες.

Παράλληλα, έκανε μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και το τρόπο που αντιμετωπίζει τα προβλήματα.

Όπως σημείωσε, στο παρελθόν έχει φύγει από σχέση όταν τα πράγματα δεν ήταν καλά.

Είπε συγκεκριμένα στη Super Κατερίνα: «Σε όλες τις σχέσεις για να κρατηθούν οι ισορροπίες θέλει δουλειά και από τους δύο. Στο παρελθόν ήμουν σε σχέση που τα πράγματα δεν ήταν καλά και χώρισα. Σε άλλες περιπτώσεις προσπάθησα να το λύσω και σε άλλες όχι».

Η Φαίη Ξυλά μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Απόφοιτη του Εθνικού Θεάτρου έχει πλούσιο καλλιτεχνικό βιογραφικό με συνεργασίες σε πολλές παραστάσεις μεταξύ άλλων του ΚΘΒΕ, του Θέατρου Τέχνης, του Εθνικού, κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Μητέρα ενός γιου προσπαθεί να συνδυάσει όλους τους ρόλους και δηλώνει ότι όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, βρίσκεις λύσεις ακόμα και στις δυσκολίες.

Τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ημέρα Κυρίου», που αναφέρεται σε μία ιστορία που διαδραματίζεται στη διάρκεια μιας Κυριακής. Μιας αργίας, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν αργούν όμως όλοι. Και όπως συμβαίνει και στη ζωή, κανένα από τα πρόσωπα του έργου δεν δικαιώνεται, και κανένα δεν κερδίζει τίποτα περισσότερο από ένα μικρό μερίδιο επίγνωσης.

Μιας επίγνωσης όμως σημαντικής, για όλα αυτά που βιώνουμε, και κυρίως γι’ αυτά που έπονται. Μέσα από το γεμάτο χιούμορ, σασπένς και ποιητικές αιχμές ρεαλιστικό κοινωνικό δράμα του Γιάννη Τσίρου («Άγριος Σπόρος», «Αξύριστα Πηγούνια») που σκηνοθέτησε ο Μάνος Καρατζογιάννης, ζωντανεύουν χαρακτήρες οικείοι που ξυπνούν στον καθένα μας υπαρξιακές αγωνίες, αδυναμίες και δυνατότητες, συμβιβασμούς και αντιστάσεις.

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση