Τι αναφέρει η αστυνομία για τα χθεσινά δυστυχήματα στην Αιτωλοακαρνανία

Δύο δυστυχήματα σημειώθηκαν χθες στην Αιτωλοακαρνανία σοκάροντας την τοπική κοινωνία.

Το ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Επαρχιακή Οδό Αστακού – Αιτωλικού στο ύψος του Λεσινίου και το έτερο, το απόγευμα,  στην Π.Ε. Οδό Αιτωλικού Μεσολογγίου.

Σε αυτά αναφέρεται ανακοίνωση της Αστυνομίας . Σημειώνει αφενός πως από τους αστυνομικούς του Τμήματος Αιτωλικού σχηματίσθηκε δικογραφία για τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες νωρίς το πρωί, στην Επαρχιακή Οδό Αστακού – Αιτωλικού στο ύψος του Λεσινίου.

Ειδικότερα, άτομο οδηγώντας αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, εξήλθε του οδοστρώματος και στη συνέχεια το όχημα καταστράφηκε από πυρκαγιά και απανθρακώθηκε το άτομο.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού διενεργούνται έρευνες για την ταυτοποίηση του ατόμου που απανθρακώθηκε, καθώς και για τη διερεύνηση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, σχηματίσθηκε δικογραφία για τροχαίο δυστύχημα που συνέβη λίγες ώρες αργότερα, νωρίς το απόγευμα, στην Π.Ε. Οδό Αιτωλικού Μεσολογγίου.

Ειδικότερα, μια ημεδαπή γυναίκα οδηγώντας αυτοκίνητο συγκρούσθηκε με μηχάνημα έργων που οδηγούσε ένας 52χρονος αλλοδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο του τελευταίου.

Από το Τμήμα Τροχαίας Μεσολογγίου διενεργούνται έρευνες για τη διερεύνηση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Πηγή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply