Προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά την δολοφονία του 41χρονου γιου του στη Θεσσαλονίκη

Η δολοφονία στη Θεσσαλονίκη εξιχνιάστηκε και η Μενεμένη παραμένει ανάστατη. Οικογενειακό δράμα πίσω από το έγκλημα με θύμα έναν άντρα 41 ετών. Ο πατέρας του, νοσηλεύεται φρουρούμενος…

Με ένα εργαλείο, πιθανότατα σκεπάρνι, ο πατέρας σκότωσε τον 41χρονο γιο του, σε ένα έγκλημα που έχει σοκάρει τη Μενεμένη και ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξιχνιάσουν το έγκλημα και να ρίξουν φως στο οικογενειακό δράμα που κρυβόταν στο σπίτι που έμεναν δράστης και θύμα. Ο 69χρονος κατηγορούμενος παραμένει σε νοσοκομείο καθώς μετά τα δολοφονικά χτυπήματα στο παιδί του, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης σε διαμέρισμα επί της οδού Ομήρου στην Μενεμένη Θεσσαλονίκης, με θύμα άνδρα, 41 ετών. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 69χρονος πατέρας του, ο οποίος είχε εντοπιστεί αναίσθητος δίπλα από τον νεκρό γιο του και νοσηλεύεται υπό αστυνομική επιτήρηση στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης είχαν στραφεί από την πρώτη στιγμή εναντίον του 69χρονου, καθώς δεν διαπιστώθηκε τρίτο πρόσωπο στη σκηνή του εγκλήματος. Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, ο θάνατος του 41χρονου οφείλεται σε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όπως προέκυψε έφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα από εργαλείο, συνέπεια των οποίων επήλθε ο θάνατός του. Το φονικό όργανο εξετάζεται να είναι ένα σκεπάρνι, που σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού. Πλέον αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Ανάλογες εργαστηριακές εξετάσεις θα διενεργηθούν και στον 69χρονο πατέρα του, καθώς φαίνεται ότι μετά το φονικό επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα άγνωστων χαπιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, ο πατέρας του 41χρονου δεν έχει καλό επίπεδο συνείδησης μετά το τραγικό περιστατικό και οι γιατροί που ανέλαβαν δεν μπορούσαν να τον επαναφέρουν, οπότε θεωρήθηκε ως επιτακτική ανάγκη η μεταφορά του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Πατέρας και γιος είχαν συχνά καβγάδες τον τελευταίο καιρό, η αιτία των οποίων φαίνεται να ήταν η τοξικομανία του δεύτερου, όπως ανέφεραν γείτονες της οικογένειας. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του 41χρονου και σύζυγος του φερόμενου ως δράστη επέστρεψε στο διαμέρισμα, εντοπίζοντας τον γιο της μέσα σε λίμνη αίματος και τον σύζυγό της αναίσθητο δίπλα του, οπότε κάλεσε την ‘Αμεση Δράση. Δείτε παρακάτω το θύμα της δολοφονίας στη Θεσσαλονίκη.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση