Τρίτο μήνυμα Μαρινάκη στοv Κυριάκο Μητσοτάκη!

Αθήνα, με τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον Χρήστο Σπίρτζη, με τους δημοσιογράφους Δάφνη Παπαδοπούλου, Γιάννη Σουλιώτη, Νεκταρία Σταμούλη, Νικόλα Λεοντόπουλο, Τάσο Τέλλογλου και Θανάση Κουκάκη.

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου τα μέλη της PEGA έχουν φορτωμένο πρόγραμμα. Αρχικά θα έχουν συνάντηση με τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής Χ. Θεοχάρη, Ν. Καραθανασόπουλο και Σοφία Σακοράφα. Στις 12 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο γεύμα εργασίας με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και στη συνέχεια θα έχουν διαδοχικές συναντήσεις με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου και τον διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βασίλειο Παπακώστα.

Νωρίς το απόγευμα θα δουν τον πρόεδρο της εξεταστικής Γιάννη Κεφαλογιάννη, ενώ θα συναντηθούν και με εκπροσώπους ΜΚΟ και τον πρόεδρο της ΑΔΑΕΓια τα συμπεράσματά τους θα μας ενημερώσουν με συνέντευξη Τύπου.

Επίκαιρη ερώτηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, στον απόηχο των πρόσφατων δημοσιευμάτων. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί τον πρωθυπουργό στη Βουλή για εξηγήσεις, ρωτώντας τον αν πρόκειται να γίνουν εκλογές με ενεργό το κέντρο που διενεργεί παρακολουθήσεις πολιτικών αντιπάλων.

Πηγή: newsbreak.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση