Ο Εργολάβος 66

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Ψέματα, Ψέματα, Ψέματα όσα δηλώνατε για τις αθλητικές εγκαταστάσεις

Ξεκίνησαν τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και όπως είχαμε ξανά αναφερθεί οι ομάδες του δήμου μας, δεν μπορούν να αγωνιστούν στις φυσικές τους έδρες. Αυτό είναι ένα κατόρθωμα της δημοτικής αρχής Λύρου, η οποία αναγκάζει την ιστορική ομάδα του Μεσολογγίου να αγωνίζεται στο Γήπεδο Ευηνοχωρίου, τον Όμηρο Νεοχωρίου στο Γήπεδο Κατοχής και την ΑΕΚ Μεσολογγίου όπου αγωνίζεται στην Β’ Εθνική, να προπονείται και να αγωνίζεται τα εντός έδρας παιχνίδια σε γήπεδο του Αγρινίου.

Εμείς είχαμε ξανά αναφερθεί παλαιότερα από την στήλη μας για την κατάντια που έχετε φτάσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου. Βέβαια οι αρμόδιοι δήλωναν στα δημοτικά συμβούλια πως όλα θα είναι εντάξει και οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα ήταν άρτιες ώστε να τις χρησιμοποιήσουν οι ομάδες ποδοσφαίρου. Με το πέρασμα του χρόνου όλα όσα δήλωναν αποδείχθηκαν ότι ήταν όλα ψέματα.

Ευτυχώς για εσάς και την δημοτική σας αρχή κ. Λύρο και δυστυχώς για την πόλη, τους φιλάθλους και την ομάδα που δεν ανέβηκε στην Α1 ο Χαρίλαος Τρικούπης. Γιατί τότε θα βλέπαμε την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη να αγωνίζεται στο Αγρίνιο ή Πάτρα.

Βέβαια εσείς κοιτάτε του δημότες στα μάτια αλλά σας το έχουμε ξανά πει και θα σας το ξανά λέμε.. Εσείς είστε χειρότεροι από τους προηγούμενους.

Ο Νίκος Σπανός καταγγέλει τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του νυν Προέδρου της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου κ. Καρατσόλη και του πρώην Αντιπροέδρου και μέλους του διοικητικού συμβουλίου κ. Σπανού, όπου καταγγέλει τον κ. Καρατσόλη για κακή διαχείριση του ταμείου του Νομικού Προσώπου.

Ο κ. Σπανός με πολλές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στα Social Media αναφέρετε ότι ο Πρόεδρος παίρνει αμοιβή χωρίς να υπάρχει απόφαση διοικητικού συμβουλίου και όπως προέκυψε από τον έλεγχο που έκανε μία φορά στο λογαριασμό του Νομικού Προσώπου παρουσία πολλών ατόμων, δόθηκαν προκαταβολές σε φίλες και φίλους του, ενώ άλλοι υπάλληλοι έχουν να πληρωθούν δύο και τρεις μήνες.

Ακόμα και οι εκδηλώσεις αλλά και οι συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι δεν είχαν και δεν εχουν παρθεί ακόμα αποφάσεις από το διοικητικό συμβούλιο.

κ. Καρατσόλη όπως δηλώνει και ο κ. Λύρος κάποια στιγμή όλα θα βγουν στο φως που νικάει το σκοτάδι.

Το Λιμενικό Ταμείο είναι πάνω από το Ελληνικό Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία κ. Λύρο;

Σε ανάρτηση που είδαμε στο προσωπικό λογαριασμό του κ. Λύρου στα social media, διαβάσαμε ότι το Λιμενικό Ταμείο κατέσχεσε λογαριασμό της ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΕ όπου περιείχε το ποσό των 80.000 ευρώ ώστε να εξοφληθούν τα 442.000 ευρώ περίπου όπου χρωστάει η ΜΑΡΙΝΑ ΑΕ στο Λιμενικό Ταμείο.

Εμείς με την σειρά μας θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον κ. Λύρο, το Νομικό Πρόσωπο είναι πάνω από το Ελληνικό Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία όπου η ΜΑΡΙΝΑ ΑΕ χρωστάει κάποια εκατομμύρια ευρώ;

Εμείς απλά ρωτάμε, γιατί όσοι γνωρίζουν πρώτα θα πάρει τα χρήματα το δημόσιο έπειτα τα ασφαλιστικά ταμεία και μετά οι υπόλοιποι. Τώρα ποιος προσπαθεί να παραπλανήσει του δημότες κ. Λύρο είναι εμφανές.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1 Τρεις μήνες απλήρωτοι παραμένουν οι υπάλληλοι στα ΚΔΑΠ, αλλά οι εκδηλώσεις που προγραμματίζονται για τα Χριστούγεννα καλά κρατούν..

2 Ζάχαρο θα πάθουν οι δημότες κ. Καρατσόλη 1350 ευρώ για γλυκά!

3 Ποιός Δήμαρχος κάλεσε αιρετό στις 12 το βράδυ για να δώσει την γυναίκα του να μιλήσει για το θέμα που τον απασχολούσε;

4 Προχωράει ο Νίκος Μπαλαμπάνης όσο αναφορά την διεκδίκηση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

5 Το που πήγε το αμάξι φάντασμα την ημέρα που χάθηκε δεν το ξέρουμε! Γνωρίζουμε όμως πόσοι και ποιοι ήταν στο αυτοκίνητο… Τρία άτομα!!!!

6 Άρχισαν τα μεγάλα έργα για τον δήμο μας μπορεί να αργήσανε αλλά θα πέσει πολύ τσιμέντο σε δρόμους, στάβλους και μαντριά..

Τέλος

Καλό απόγευμα, ανανεώνουμε ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση