Ένα μεγάλο έργο για το Μεσολόγγι από την Περιφέρεια

Ένα μεγάλο έργο για το Μεσολόγγι πλέον λαμβάνει σάρκα και οστά. Είναι το έργο της εισόδου του Μεσολογγίου από την οδό Ναυπάκτου εως και την οδό Παπαδιαμαντοπούλου. Ένα έργο που η καταστροφική δημοτική αρχή Λύρου δεν κατάφερε να κάνει και ευτυχώς που το πήρε πάνω του ο Περιφερειάρχης κ. Φαρμάκης μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ύποδομών και Έργων κ. Μαυρομμάτη και βρέθηκε λύση στο πρόβλημα και το έργο προχωράει. Τελικά δεν είναι slogan είναι η πραγματικότητα. ΦΑΡΜΑΚΗΣ – ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ!!!

Η ανάρτηση του κ. Μαυρομμάτη:

Μεγάλη μέρα σήμερα για την πόλη μας.

10.000.000 ευρώ από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και προσωπικά από τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη για την «είσοδο» της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Ο άξονας Ναυπάκτου-Παπαδιαμαντοπούλου αναβαθμίζεται και θα αποτελέσει ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό κόσμημα.

Με σκληρή δουλειά και άριστη συνεργασία με τις Τεχνικές μας υπηρεσίες δίνουμε λύσεις και σε προβλήματα που ταλάνιζαν δεκαετίες την περιοχή, όπως οι πλημμύρες στην περιοχή του Νοσοκομείου και ο ελλιπής φωτισμός.

Το Νοσοκομείο, πέντε σχολικά συγκροτήματα, το νέο αστυνομικό μέγαρο και δεκάδες επιχειρήσεις βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού του έργου πνοής για το Μεσολόγγι.

Έργα και όχι λόγια. Έργα για την ασφάλεια, έργα για την ανάπτυξη, έργα για την βελτίωση της ζωής όλων μας.

Visited 3 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση