Βρέχει εκατομμύρια ευρώ για έργα στο Μεσολόγγι από την Περιφέρεια

Παρά τα όσα ανακοίνωναν οι μετεωρολόγοι για τις καταρρακτώδεις βροχές στην πόλη μας η μοναδική καταιγίδα που είδαμε είναι ευτυχώς η καταιγίδα εκατομμυρίων που για μια ακόμη φορά φρόντισε ο Περιφερειάρχης να πέσουν στην πόλη μας και στο πολύπαθο έργο της οδού Ναυπάκτου.


Ούτε 4 εκατομμύρια που υπολόγιζε η προηγούμενη περιφερειακή αρχή ούτε 8 που ζήταγε ο Δήμαρχος αλλά 10 εκατομμύρια θα διαθέσει τελικά η Περιφέρεια για την ανάπλαση των οδών Παπαδιαμαντοπούλου και Ναυπάκτου από τα παλιά Lidl μέχρι το παλιό γηροκομείο.


Ευτυχώς που υπάρχει δηλαδή ο Φαρμάκης και βλέπουμε έργα να γίνονται σ αυτή την πολύπαθη Ιερά Πόλη. Γιατί μπορεί μεν να υλοποιήσει το έργο ο Δήμος Μεσολογγίου αλλά αν δεν έβρισκε λύσεις η Περιφέρεια τελικά θα ήμασταν η μοναδική πόλη που θα καταφέρναμε να χάσουμε το έργο μέσα από τα χέρια μας.


Είναι αλήθεια κ. Λύρο ότι δεν υπήρχε υδραυλική και ηλεκτρολογική μελέτη και χρειάστηκε να βάλει ακόμα 2.000.000 ευρώ ο Φαρμάκης για να έχουμε φωτισμό και να σταματήσει να πλημμυρίζει η περιοχή του Νοσοκομείου;


Είναι αλήθεια κ. Λύρο ότι μέσα σε 3 και πλέον χρόνια δεν μπορέσατε να ολοκληρώσετε την προετοιμασία γι αυτό το καίριο έργο ενώ άλλοι δήμοι το έχουν ολοκληρώσει;


Είναι αλήθεια κ. Λύρο ότι αν έλειπε ο Φαρμάκης κι ο Μαυρομμάτης έργα δεν θα βλέπαμε ούτε με το κυάλι;


Ευτυχώς που υπάρχει και η Περιφέρεια και κάνει έργα σ αυτό το έρμο το Μεσολόγγι. Έργα τα οποία όσο και να βγάζετε φωτογραφίες και να κομπάζετε ότι είναι δικά σας, ο κόσμος ξέρει!

ΥΓ

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κ. Λύρο

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση