Ο Εργολάβος 67

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Η ΔΕΥΑΜ στο χείλος του γκρεμού

κ. Λύρο έχετε 13 μήνες πρόεδρος στην ΔΕΥΑΜ και θα θέλαμε να ρωτήσουμε τι κάνατε για να περιορίσετε τα έξοδα και να αυξήσετε τα έσοδα του Νομικού Προσώπου;.

Σύμφωνα από πληροφορίες μας ο κάθε υπάλληλος της ΔΕΥΑΜ που διαμένει στην δημοτική ενότητα Αιτωλικού – Οινιαδών έχει και ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο να πηγαινοέρχεται στην δουλειά του. Έτσι με αυτόν τον τρόπο αυξάνονται οι δαπάνες των καυσίμων αλλά και της συντήρησης των οχημάτων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μαθαίνουμε πως προσλάβατε με αδιαφανείς διαδικασίες κάποιον για ηλεκτρολόγο αλλά κατέληξε υπεύθυνος των προμηθειών με μισθό να ξεπερνά τα 2.200 ευρώ μηνιαία.

Επίσης ακόμα δεν έχετε πάει στο διοικητικό συμβούλιο αυτούς που πιάσατε με τις παράνομες παροχές, ώστε να τους επιβληθούν τα ανάλογα πρόστιμα.

Με αυτό τον τρόπο νοικοκύρεμα στην ΔΕΥΑΜ δεν γίνεται. Δυστυχώς έχετε οδηγήσει το νομικό πρόσωπο στο χείλος του γκρεμού εσείς και ο παραιτηθέντας αντιπρόεδρος σας, που όλο το 24ωρο αρμενίζει με το υπηρεσιακό όχημα και δωρεάν καύσιμα.

Τελικά πόσο στοίχισε η Γιορτή Κρασιού κ. Καρατσόλη;

Αφού τελείωσαν οι γιορτές και τα πανηγύρια του καλοκαιριού μαθαίνουμε πως τα τιμολόγια που κόπηκαν συγκεκριμένα για την Γιορτή Κρασιού από την Κοινωφελή Επιχείρηση έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

Επίσης να θυμησουμε οτι δόθηκαν χρήματα για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και από τον Δήμο αλλά και από χορηγούς πχ Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Και Τροφίμων..

κ. Καρατσόλη μπορείτε να μας πείτε πόσο στοίχισε η Γιορτή Κρασιού στην Κοινωφελή Επιχείρηση για να κάνει το κομμάτι του ο κ. Πανάς και εσείς στην κατοχή με χρήματα των δημοτών; Περιμένουμε να μάθουμε το ακριβές ποσό!

κ. Καρατσόλη έχουμε κι άλλα τιμολόγια για τις γιορτές και καλά θα είναι να γράφετε τις αποφάσεις όπως πρέπει και μετά να τις ανεβάζετε στο Διαύγεια, απ’ότι φαίνεται ο γραμματέας σας δεν κάνει καλά την δουλειά του.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση δεν πληρώνει την αποζημίωση σε εργαζόμενη

Σε παλαιότερο εργολάβο είχαμε αναφερθεί σε περιστατικό για εργαζόμενη όπου πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε και δικαιούται κάποιο ποσό ως αποζημίωση.

Αφού πέρασαν αρκετοί μήνες κάνεις δεν ασχολείται με αυτό το θέμα και η πρώην εργαζόμενη δεν μπορεί να πάρει τα χρήματα που δικαιούται με την δικαιολογία πως το νομικό πρόσωπο δεν έχει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.

Εμείς θα θέλαμε να ρωτήσουμε το εξής:

1) Εσεις κ. Καρατσόλη τον μισθό του προέδρου χωρίς απόφαση διοικητικού συμβουλίου, βρίσκεται χρήματα και τον παίρνετε;

2) Για τις προκαταβολές που δίνεται σε φίλους και φίλες σας, βρίσκεται χρήματα;

3) Για τιμολόγια που εκδίδουν φίλοι σας, βρίσκεται χρήματα και τους πληρώνεται έγκαιρα;

Είναι ντροπή για μία εργαζόμενη που τόσα χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες της στο νομικό πρόσωπο, να μην μπορεί να εισπράξει τα χρήματα που δικαιούται

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1 Σύμφωνα από πληροφορίες μέχρι τις εορτές των Χριστουγέννων ο πρώην Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Γιάννης Αναγνωστόπουλος, θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

2 Να ρωτήσουμε κάτι τον κ. Λύρο… Μέχρι πόσα χρήματα μπορεί να κόβει τιμολόγια μία αιρετός, μία αντιδήμαρχος; Εάν δεν γνωρίζετε κ. Λύρο θα σας απαντήσουμε εμείς σε νέα δημοσίευση με δεκάδες τιμολόγια από τον Δήμο, την κοινωφελή και το πνευματικό κέντρο…

3 Μάθαμε ότι αιρετός θα πάει να διαπραγματευτεί για την αλλαγή της μελέτης της Κεντρικής Πλατείας Μεσολογγίου, την ΟΧΕ, το ΕΣΠΑ, το LEADER, και ότι άλλο ευρωπαϊκό πρόγραμμα τρέχει γιατί γνωρίζει και αρκετές ξένες γλώσσες…

4 Μάθαμε ότι σε τοπική εορτή στο ΝΗΣΙ πέσανε ροχαλες έξω από την εκκλησία. Βέβαια η κυρία που έφαγες τις “ροχάλες” νόμιζε ότι ψιχάλιζε

Τέλος

Καλό απόγευμα, ανανεώνουμε ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή.

Αφήστε μια απάντηση