Καταστράφηκε ολοσχερώς επιχείρηση χαλιών μετά από φωτιά στην Κ. Καραμανλή (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Στις φλόγες  παραδόθηκε αργά το βράδυ ισόγειο κατάστημα χαλιών στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Καραμανλή και 28ης Οκτωβρίου (π. Ιταλίας) στη Θεσσαλονίκη.

Από τη φωτιά που ξέσπασε από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, η επιχείρηση καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ ζημιές έχουν υποστεί και διαμερίσματα της τετραόροφης πολυκατοικίας στην οποία στεγαζόταν.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία οχήματα της πυροσβεστικής, τα πληρώματα των οποίων επενέβησαν και έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο, ενώ από το εσωτερικό του καταστήματος οι πυροσβέστες απομάκρυναν και μια φιάλη υγραερίου που ευτυχώς δεν πρόλαβε να εκραγεί.

Επιπλέον, αν και δεν δόθηκε εντολή εκκένωσης, οι κάτοικοι των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας εγκατέλειψαν τις οικίες τους καθώς οι καπνοί ήταν πυκνοί και υπήρχε κίνδυνος να αντιμετωπίσουν αναπνευστικά προβλήματα.

Στο σημείο έχει σπεύσει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς μέχρι στιγμής να χρειαστεί να μεταφέρει κάποιον στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Την ίδια ώρα κλιμάκια της Αστυνομίας, βρίσκονται επίσης στο σημείο προκειμένου να ρυθμίσουν την κυκλοφορία αλλά και για να απομακρύνουν περαστικούς.

Πηγή: grtimes.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση