Με την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού στην επόμενη φάση η “δικιά” μας Δάφνη Βαλλιανάτου! (VIDEO)

Έναν διαφορετικό ρόλο είχαν χθες οι τέσσερις κριτές του The Voice of Greece με μοναδικό σκοπό να έρθουν πιο κοντά στους παίκτες, να τους διεκδικήσουν, να τους κάνουν να νιώσουν πιο χαλαροί αλλά και πιο οικεία!

Παράλληλα στο χθεσινό επεισόδιο, το Μεσολόγγι αλλά και το Αιτωλικό είχαν την “τιμητική” τους!

Με ένα ισπανικό τραγούδι διεκδίκησε μια θέση στο διαγωνισμό The Voice of Greece, ένα δικό μας κορίτσι η Δάφνη Βαλλιανάτου.

Έτσι όταν η Δάφνη Βαλλιανάτου  τραγούδησε και μόλις είπε την καταγωγή της προκάλεσε όμορφα συναισθήματα στον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Η νεαρή παίκτρια είπε ότι κατάγεται από το Μεσολόγγι και τότε ο Κωνσταντίνος είπε ότι είναι η μητέρα του από το Αιτωλικό.

Όπως είναι λογικό, αμέσως του ήρθαν μνήμες από το μέρος που πέρασε πολλά καλοκαίρια εκεί με την ιδιαίτερη…μουσική σχέση που είχε με τη γιαγιά του!

Η Δάφνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μεσολόγγι. Από μικρή έδειχνε την αγάπη της στο τραγούδι και τη μουσική και δεν έχανε ποτέ τις ευκαιρίες να ανεβαίνει στη σκηνή στις σχολικές παραστάσεις.

Έφυγε στην Αθήνα για σπουδές πάνω στην Επιστήμη των Τροφίμων και της Διατροφής, στο Γεωπονικό πανεπιστήμιο αλλά ποτέ δεν έχασε το πάθος της για τη μουσική και το τραγούδι.

Στο πανεπιστήμιο επίσης συμμετείχε σε καλλιτεχνικές παραστάσεις, ενώ έκανε ηχογραφήσεις και βίντεο τα οποία παρουσίαζε στο you tube.

Θα την δούμε να διαγωνίζεται στην ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, στον οποίον μίλησε με περηφάνια για την καταγωγή της.

Το “Vas A Quedarte” της Aitana ήταν το τραγούδι που επέλεξε η Δάφνη και που με την ερμηνεία της κατάφερε να διεγείρει τον ενδιαφέρον του Κωνσταντίνου Αργυρού και να την συμπεριλάβει στην ομάδα του.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον για τη συνέχεια!

Πηγή: messolonghinews.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση