Γιώργος Λιάγκας και Αλέξης Κούγιας: Έντονος διάλογος μεταξύ τους – «Κλείσε το στόμα σου και περίμενε λιγάκι»

Έναν έντονο διάλογο είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο παρουσιαστής και ο γνωστός ποινικολόγος συνομιλούσαν στην εκπομπή «Πρωινό» σε ήρεμο τόνο, όμως η συζήτησή τους δεν άργησε να πάρει άσχημη τροπή, μετά από κάποιες ερωτήσεις που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον Αλέξη Κούγια σχετικά με την πελάτισσά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ποινικολόγος ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι ο παρουσιαστής είχε άποψη επί του θέματος και του απηύθυνε ερωτήσεις, οπότε του απάντησε σε υψηλούς τόνους.

«Άφησε να μιλήσει κάποιος που είναι ειδικός και γνωρίζει», είπε ο Αλέξης Κούγιας στον Γιώργο Λιάγκα, με τον παρουσιαστή να επιμένει: «Οι τηλεοπτικές εκπομπές ώθησαν την αστυνομία στο να συλλέξει στοιχεία;».

BINTEO

«Αν ήξερα ότι θα κάνουμε αυτή τη συζήτηση δεν θα έκανα την επιλογή να μιλήσουμε», του απάντησε ο ποινικολόγος, με τον Γιώργο Λιάγκα να του εξηγεί ότι πρέπει κι εκείνος να διατυπώσει τη θέση του.

«Κλείσε το στόμα σου και περίμενε λιγάκι», του είπε ο Αλέξης Κούγιας σε έντονο ύφος. Ο παρουσιαστής τότε του είπε: «Το κλείνω το στόμα μου να σας ακούσω. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα πάρω θέση».

Η απάντησή του δεν φαίνεται να άφησε ευχαριστημένο τον δικηγόρο, ο οποίος του είπε πως «αν δεν τον αφήσει να μιλήσει, θα κλείσει τον ήχο». «Θέλετε να μιλάτε χωρίς αντίλογο;», του είπε τότε ο Λιάγκας, με εκείνον να του λέει: «Από εδώ και πέρα θα υπάρχει αντιδικία μεταξύ μας».

Πηγή: prototgema.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση