Άκαρπες ως ώρας οι έρευνες για τον 37χρονο κρατούμενο που απέδρασε στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας σημειώθηκε την περασμένη νύχτα ελέω απόδρασης ενός 37χρονου άνδρα Ρομά, που είχε καταδικαστεί σε πέντε χρόνια φυλάκιση για διακεκριμένες κλοπές.

Ο 37χρονος φυγόποινος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες στο Αγρίνιο και είχε προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες μεταγωγή του στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Επικαλέστηκε ωστόσο πρόβλημα υγείας και μεταφέρθηκε φρουρούμενος στο Νοσοκομείο απ΄ όπου όμως διέφυγε.

Οι πληροφορίες είναι ακόμη συγκεχυμένες ωστόσο φέρεται στην απόδραση να συνέδραμαν και άλλα άτομα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχαν μεταβεί στο χώρο του Νοσοκομείου και λειτούργησαν βάση σχεδίου.

Φέρονται να ανέμεναν με αναμμένες τις μηχανές των οχημάτων, με τα οποία μετέβησαν στο σημείο, και να φυγάδευσαν τον 37χρονο ενόσω αυτός επρόκειτο να υποβαλλόταν σε  αιμοληψία. Ως εκ τούτου είχε απαλλαγεί προσωρινά από τις χειροπέδες, όπως επιτάσσουν οι υγειονομικοί κανόνες.

Οι νυχτερινές αναζητήσεις, παρόντος και του αστυνομικού διευθυντή (σημειωτέον ότι έσπευσαν δεκάδες αστυνομικοί-και διμοιρία- που πραγματοποιούσαν ελέγχους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους) ήταν ως ώρας άκαρπες και συνεχίζονται.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση