3χρονο κοριτσάκι έπεσε στο κενό από τον 7ο όροφο ενώ έπαιζε με κινητό και σκοτώθηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες του enimerotiko.gr, τραγική μάνα αντίκρισε την 3χρονη κόρη της νεκρή στην άσφαλτο, έχοντας μόλις πέσει από τον 7ο όροφο του διαμερίσματός τους.

Πιο συγκεκριμένα, όταν συνέβη το περιστατικό, το κοριτσάκι ήταν μόνο του στο διαμέρισμα, καθώς η μαμά του είχε κατέβει στην είσοδο της πολυκατοικίας για να παραδώσει την μεγαλύτερη κόρη της στο σχολικό.

3χρονη έπεσε από τον 7ο όροφο και σκοτώθηκε – Γλίστρησε ενώ έπαιζε στο μπαλκόνι

«Το κορίτσι κοιμόταν όταν η μητέρα της αποφάσισε να κατέβει στην δρόμο ώστε να προλάβει το σχολικό η 7χρονη κόρη της οικογένειας. Στο μεταξύ το παιδί ξύπνησε, βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να παίζει με ένα κινητό. Το κινητό της γλίστρησε από το χέρι και έπεσε κάτω στο έδαφος. Σε μια προσπάθεια να δει το κινητό, η Shreya σκαρφάλωσε στο σιδερένιο κιγκλίδωμα, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο έδαφος», είπε ένας γείτονας που είδε το περιστατικό.

Η μαμά της την είδε όταν συγκεντρώθηκε πλήθος

Μετά την πτώση του παιδιού, συγκεντρώθηκαν γείτονες και περαστικοί να δουν τι συνέβη. Η μητέρα της άτυχης 3χρονης, όταν είδε τον συγκεντρωμένο κόσμο πλησίασε από περιέργεια και είδε το παιδί της. Αν και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ένα κοντινό νοσοκομείο, οι γιατροί δυστυχώς δεν μπόρεσαν να τη σώσουν.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση